Українська > Публікації УПГКЦ

Ірландське подружжя пекарів оштрафували за відмову спекти торт з написом на підтримку гомосексуалістів

Дата публікації:   2017-02-07
Автор:   Зі світу



Християнина відсторонили з роботи за відмову дивитися відео з пропагандою ЛГБТ

Дата публікації:   2017-02-07
Автор:   Зі світу



Влада Фінляндії вилучила трьох дітей у росіянки Вікторії Медведєвої в місті Сейнайокі

Дата публікації:   2017-02-06
Автор:   Зі світу
Вікторія Медведєва – чергова жертва скандинавської ювенальної юстиції, росіянка, у якої влада Фінляндії відібрала трьох дітей. П'ятирічних двійнят, сина і дочку, відвезли з дитячого садка, а їх десятирічну старшу сестру прямо з дому – без жодного судового ордеру чи якихось виразних причин.



Парадокс: представники РПЦ, всупереч протестам місцевих християн, підтримали рок-оперу «Ісус Христос - суперзірка»

Дата публікації:   2017-02-06
Автор:   Зі світу
У Московському патріархаті висловили незгоду з представниками громадськості, які в окремих регіонах виступили за заборону показу рок-опери «Ісус Христос – суперзірка».



Угорщина спалила поля з ГМО кукурудзою

Дата публікації:   2017-02-06
Автор:   Зі світу
Угорська влада наказати спалити близько 400 гектарів полів кукурудзи прагнучи позбавити країну всіх генетично модифікованих продуктів харчування. Після недавньої заборони на ГМО насіння, уряд вирішив знищити залишки зернових культур, які раніше виросли з генетично модифікованих зерен.



Nostra aetate – місія і антимісія

Дата публікації:   2017-02-06
Автор:   ВВП
Яка ситуація настала в Церкві за 50 років після ІІ Ватиканського собору? Замість справжньої місії настала експансія поганства на християнських територіях. Поряд з йогою почали поширюватися різні секти на основі індуїзму, наприклад трансцендентальна медитація, секта Харе Крішна і т.д. Одночасно з цілеспрямованою популяризацією китайської культури почалася інвазія поганських буддійських практик, таких як бойове мистецтво, дзен-медитації, різні масажі, окультна акупунктура, акупресура, пов’язана з магією інь-янь, фен-шуй (облаштування будинку, пов'язане з забобонами: дзвіночки, слони, черепахи, жаби). З іншого боку, християни, вже отруєні єресями і постійною пропагандою фальшивої пошани до поганства (фактично до його демонів), перестали  усвідомлювати різницю між християнством та поганством і набули помилкового переконання, що всі начебто поклоняються одному Богу! Але погани поклоняються демонам, а не Богові! (див. 1 Кор. 10,20). Міжрелігійний діалог не є формою місії, але антимісії. Це плід єресей II Ватиканського собору.



Ми не можемо робити нічого більше, ніж шукати і виконувати Його святу волю

Дата публікації:   2017-02-06
Автор:   ВВП
Постійно треба усвідомлювати: що хоче Бог? Процес щирого пошуку Божої волі в серйозних життєвих рішеннях є болючий, але потім те, що є Божою волею, залишається навіки! Ми постійно повинні рахуватися з Його хрестом, з хрестом непевності, пошуків, безсилля. Такі є Божі дороги. Це можна назвати практичним помиранням. Але це має велику вартість! Життя є надто коротке і нічого більше ми не можемо робити, лише шукати і виконувати Його святу волю.



Скасування ЛГБТ в ЄС і СТОП ісламізації

Дата публікації:   2017-02-03
Автор:   ВВП
Візантійський Вселенський Патріархат є пророчим голосом, що захищає правди віри, моральні цінності та Божі закони. В даний час Ватикан проповідує єресі, схвалює ЛГБТ і просовує ісламізацію.Патріархат закликає всі держави-члени ЄС: За прикладом нової влади США скасуйте абсурдні закони, які надають пріоритет ЛГБТК! Зупиніть самознищення особи, сім’ї і європейських народів.Водночас якнайшвидше скасуйте Лісабонську угоду, яка фактично усунула Божий Декалог, на якому була побудована християнська і культурна Європа! Це трагедія, що «папа» Франциск ігнорує Божі перестороги і демонстративно цілує ноги сексуальним збоченцям! Відступник Франциск накликає кару дочасного і вічного вогню на католиків і Європу!Цей «папа» одночасно просовує ісламізацію Європи. Цим вбиває наступний цвях в труну не тільки християнства, але і європейської цивілізації.Тому Візантійський Вселенський Патріархат ставить вимогу урядам країн ЄС: За прикладом нового уряду США.



Заклик католикам США

Дата публікації:   2017-02-02
Автор:   ВВП
Дорогі католики США! В цей історичний час, кілька днів після інавгурації вашого нового президента, звертається до вас Візантійський Вселенський Патріархат. Насамперед, треба усвідомити, що наша головна мета як християн – це не будувати рай на цій землі. Наша головна мета – через спасительну віру в нашого Господа Ісуса Христа і Його наслідування здобути після закінчення цього життєвого випробування вічний рай. Дорогі католики США, чи ви усвідомлюєте, що сьогодні йдеться про історичний злам? Після вбивства президента Кеннеді наступив етап влади напівтаємних еліт, архітекторів НСП, які зловживали США для запровадження системи самознищення світу через поширення аморальності і антизаконів. Через ці вибори Бог дав США надзвичайний шанс! Сумно, що за президента Трампа голосувала лише половина католиків. Очевидно, решта стали жертвами брехень мас-медіа. Сьогодні йдеться про надзвичайний злам в історії, і кожен щирий громадянин США зобов'язаний у сумлінні перед Богом повністю підтримувати напрямок відродження, розпочатий президентом, передусім молитвою.



В буденному житті живімо у вірі

Дата публікації:   2017-02-01
Автор:   ВВП
Після смерті нам відкриються очі і ми побачимо, що кожен момент нашого життя мав свій план і свою мету. Побачимо і молитви, і жертви, і періоди духовної пустині, які ми вважали беззмістовними, а там пізнаємо, що все це мало своє значення. Тому живімо у вірі і тоді, коли чуттями нічого не відчуваємо, коли справа здається для нашого розуму дурною і непотрібною, але вірою ми повинні все перемінювати і постійно казати Богу своє «так».



Духовна мобілізація за Трампа

Дата публікації:   2017-02-01
Автор:   ВВП
Візантійський Вселенський Патріархат в Ім'я Триєдиного Бога, Отця, Сина і Святого Духа, в апостольському і пророчому авторитеті закликає всіх американців і всіх людей доброї волі до духовної мобілізації. А саме: хай кожен наступні 100 днів після інавгурації, тобто до 1.05.2017, молиться з 20:00 до 21:00 там, де перебуває. Можна молитися і в інший час, але в цей час помолися  хоча б Господню молитву «Отче наш» в єдності з усіма, які взивають до Бога. Спільний намір – охорона президента Трампа, віце-президента і їхніх співпрацівників та здійснення Божої перемоги над сатанинськими глобалістами НСП. Бог всемогутній. Хто з вірою з’єднається з Ним і з Його волею, через того діє Божа всемогутність. Приєднайся до боротьби віри ще сьогодні! Христова перемога певна! Твоя молитва віри спасе Америку і нашу Землю!



Президент Трамп, єпископи США і псевдопапа

Дата публікації:   2017-01-31
Автор:   ВВП
Шановні члени Єпископської конференції! Звертається до вас Візантійський Вселенський Патріархат, який в сучасній Церкві виконує пророче служіння. Сьогодні Ісус вам через нас каже: «Якщо не покаєтеся, всі загинете!» (Лк. 13,3). Ви, як пастирі Божого люду, повинні вести католиків до вічного раю, але ви ведете їх до пекла! Ви, мабуть, сліпі, що не бачили, що програма Обами і Клінтон була самогубством християнства, Америки і всієї планети? Чи ж не знаєте про Божу пересторогу, що за содомський гріх на народи падає Божа кара – вогонь з неба? (див. Юда 7; 2 Пт. 2,6). Хіба ж не знаєте, що за чіпування на руку або чоло числом 666 (Об.13, див. закон «Обамакер») приходить Божа кара, пов’язана з хворобами, різними катастрофами, а на кінець з вогненним озером? (див. Об. 14,9-10).



Роздуми над Словом Життя І Кор. 14,3-4

Дата публікації:   2017-01-28
Автор:   ВВП
На початку 14 глави сказано, що ми повинні змагати до любові, але гаряче бажати духовних дарів, особливо ж дару пророцтва. Апостол Павло порівнює дар пророцтва з даром молитви незнаними мовами. Він пояснює, що коли хтось молиться незнаною мовою, інша людина не має з цього користі, бо цю молитву з глибин душі промовляє Дух Божий до Бога Отця, і ніхто цього не розуміє. З цього має користь той, хто молиться, але не спільнота. Дар пророцтва має служити для підбадьорення на дорозі за Ісусом і у вірності Йому. З даром пророцтва також пов’язане і картання, яке для того, кого картають, є дуже болючим, але дуже корисним, якщо він приймає картання з відданістю Богу. Крім того, картання, яке приймаємо з вірою, веде нас до правдивої покори, самокритики і життєвої мудрості, якою згодом можемо з великою користю служити іншим.



Ісус потребує зрілих людей

Дата публікації:   2017-01-27
Автор:   ВВП
Ісус потребує зрілих людей. За один рік з одною зрілою людиною Він може зробити більше, ніж з сотнями незрілих за 200 років. Справжня ознака зрілості – це ступінь вмирання для свого «я» заради Христа. Ця смерть полягає в покорі, в цілковитому зріканні в кожній ситуації своєї власної волі, свого добра, своїх уявлень і прагнень та в прийманні усього з любові до Ісуса. Люди, які повністю забуті, поховані, ті, які вмерли з Христом, зрілі душі, які принесли себе самих в жертву Ісусу – через них вирішується майбутнє народів.



Ісус є зі мною – сьогодні і завжди

Дата публікації:   2017-01-27
Автор:   ВВП
Господь Ісус каже: «Я з вами по всі дні вашого життя». Ісус є зі мною – сьогодні і завжди, чи відчуваю це, чи не відчуваю! Він це сказав і так є! Тому ми повинні виходити зі себе і з вірою дивитися на Ісуса. Ми не повинні прив’язуватися до проблеми, яка тепер на нас тисне і яку мусимо вирішити, але треба питати: «Що тепер хоче Бог? Яка є Божа воля?» Тоді приходить мир.