Українська > Публікації УПГКЦ

§2358 – Диктатура толерантності в Катехизмі Католицької Церкви

Дата публікації:   2014-03-17
Автор:  
У 2013р. мабуть не було більш резонансної заяви, ніж та, яку сказав папа про незасуджування гомосексуалістів. Цією своєю заявою Бергольйо вбив двох зайців одним пострілом: публічно інтерпретував §2358 ККЦ, і таким чином ввів у практику пошану до гомосексуалістів. Водночас дорікнув усім, які борються проти гомо-ідеології. Фразою: «Чоловіків і жінок з цією… об'єктивно невпорядкованою схильністю… треба приймати з повагою, співчуттям і тактовністю та уникати будь-яких ознак несправедливої дискримінації» Бергольйо по всьому світі втілив фальшиву пошану до гомосексуалістів, «пророковану» в ККЦ ще в 1992 році. Отож якщо Іван Павло II втілив до Церкви пошану до поган, то Франциск, без сумніву, втілив пошану до гомосексуалістів.



Заклик французьким католикам і людям доброї волі

Дата публікації:   2013-11-06
Автор:   ВВП
Як розпочати реформу через покаяння? 1) Розпочніть безперервну молитву за духовне воскресіння Церкви і Франції. Кожен християнин нехай дасть Богові обіцянку щодня молитися одну годину впродовж одного року. 2) Попросіть свого священика, щоб він публічно відрікся духа Асижу, сучасних єресей і щоб перестав в Літургії згадувати свою і вашу єдність з «папою» Франциском. В даний час у Церкві є стан sedes vacantis. 3) Продовжуйте ваші маніфестації проти антизаконів, які ліквідують сім'ю, Церкву і народ. 4) Єпископи, священики і віруючі, які чинять покаяння, хай відділяться від тих, які залишаються під прокляттям духа Асижу і духа єресей (Гал. 1,8-9). 5) Правовірні єпископи і священики разом з віруючими хай проголосять «Французький Католицький Патріархат»!  Так Франція стане моделлю для обнови цілої Західної Церкви!



Папський примат і непомильність (+ відео)

Дата публікації:   2013-08-20
Автор:   ВВП
Служіння захисту віри є для Церкви необхідним, воно встановлене Христом. Але це не означає, що людина, яка виконує це служіння, не може зрадити Христа і Євангеліє, і не означає, що вона навіть проти власної волі є захищена від кожної єресі. Коли під веденням Святого Духа Петро визнав, що Ісус є Месія, Ісус сказав Петрові, що він – скеля. Незабаром після цього Ісус сказав Петрові: „Відійди від Мене, сатано, бо думаєш не про Боже, а про людське.” Це повною мірою стосується останніх трьох пап, які зрадили Христа і, на відміну від Петра, не покаялися.



Гидота спустошення на святому місці (+ відео)

Дата публікації:   2013-08-18
Автор:   ВВП
Якщо хтось стверджує, що Іван Павло II, Бенедикт XVI і Франциск Бергольо непомильні, то цим заперечує Св. Письмо і Передання Апостолів та Отців Церкви. Вчення останніх трьох пап в жодному випадку не є в єдності з віровченням Католицької Церкви. Фальшива інтерпретація папської непомильності зловживається масонами для самознищення Католицької Церкви.У цей час здійснилося пророцтво самого Спасителя Ісуса Христа: «На святому місці побачите гидоту спустошення». Цією гидотою є гомосексуалізм у Ватикані. Він пов'язаний з єресями, з синкретизмом, демонами і масонами. Цю гидоту спустошення на святому місці довершив фальшивий папа Франциск Бергольо.



Ян Гус і реформа

Дата публікації:   2013-05-21
Автор:   ВВП
Сьогодні найважливішою проблемою є реформа Церкви і здійснення правдивого покаяння перед Богом. Воно полягає у прилюдному відреченні від єресей, у публічному відділенні від духа Асижу – духа антихриста, і у поверненні через правдиве покаяння до джерела, тобто до живого з’єднання з Христом. Коли цього найосновнішого Церква не робить, то перестає бути Церквою і стає лише релігійною організацією, яка обманює людей і задовольняє якісь релігійні почуття. Однак це на фальшивій основі робить і Нью Ейдж. Дух нео-поганства в його багатьох формах заморив Церкву. Католицька парада залишається, але дух Асижу вже вигнав Святого Духа з Христової Церкви.



Ювілей хрещення Русі-України – благословення чи прокляття?

Дата публікації:   2013-04-18
Автор:   ВВП
Депутат ВР Олександр Бригинець пропонує запросити на святкування ювілею Папу Римського, начебто для престижу України. Нинішній папа, будучи кардиналом, разом з іншими кардиналами не захотів відділитися від сучасних єресей і духа Асижу, а тому 15.09.2009р. і на нього лягла Божа анатема. Таким чином присутність папи, який публічно творить єдність з єресями і на якому лежить Божа анатема – прокляття, була б для України морально і духовно шкідливою.



Антихристівський форум в Києві

Дата публікації:   2013-04-15
Автор:   ВВП
23-24.4.2013 р. у Києві в готелі «Прем’єр Палас» має відбутися Київський Міжрелігійний форум, що має на меті привести слабких християн до прийняття духа неопоганства і духа Нью Ейдж – духа антихриста. Цього року ми святкуємо ювілей Хрещення Русі-України, яке відбулося 1025 років тому в Києві. Християни зобов'язані проповідувати поганам Ісуса Христа, в Якому єдиному є спасіння людини і народів. Християнські місіонери в історії заплатили за це свідчення своєю кров'ю. Відпале і  зрадницьке християнства сьогодні не проповідує розп'ятого і воскреслого Христа, але приймає поганський спосіб життя і чинить ідолопоклонство через т.зв. міжрелігійні зустрічі.  Візантійський Вселенський Патріархат в авторитеті Триєдиного Бога проголошує вирок: Якщо у юдівській акції в Київському готелі візьме участь будь-який представник християнської Церкви чи громади, Бог на нього, відповідно до Гал 1,8-9, накладає анатему – прокляття.



Св. Софрон Єрусалимський і сучасність

Дата публікації:   2013-04-09
Автор:   ВВП
Коли св.Софрон помирав,  ще не бачив перемоги правовірних. Навпаки, єресь все більше і більше розширювалася. Бог його дуже любив, якщо допустив на нього такі  важкі випробування. Сарацини завойовували Єрусалим. Св.Софрон намагався всіма силами перешкодити цьому. В кінці свого життя він став перед обличчям незрозумілого факту, що папа став єретиком і двічі підтвердив єретичне вчення, яке заперечує справжню людську природу Ісуса Христа. Він став перед обличчям того факту, що всі решта Східні  патріархати відпали від католицької віри. Св.Софрон, хоч і покинений усіма, вірно витривав в пізнаній істині. За прикладом свого Спасителя він помирає зі словами: «Отче, в руки Твої віддаю дух мій…».



Книга Томаша Галіка «Віддаленим поблизу» − рецензія - 1 частина

Дата публікації:   2013-04-06
Автор:   ВВП
Ким є Томаш Галік і які його плоди? Він сам про себе каже, що є одночасно християнином і буддистом. Він організував перший візит далай-лами до Чехії, і то відразу ж після падіння комунізму. Колишній президент Чехії Гавел з далай-ламою медитував 8 годин в замку Глубока. Галік збаламутив кардинала Томашека, щоб той дозволив надягти собі на шию вінок далай-лами і так відкрив чеську Церкву духовному синкретизму. Слідувала серія  візитів далай-лами до Чехії, ініційованих Галіком. Безпосередньо в храмі св. Сальватора Галік чергувався з далай-ламою біля амвону і дав чеським католикам приклад  практичної апостазії.



Книга Томаша Галіка «Віддаленим поблизу» − рецензія - 2 частина

Дата публікації:   2013-04-06
Автор:   ВВП
Галік пише, що вірити у Христове воскресіння означає щось інше, ніж тільки припустити якусь теорію, ніж просто дотримуватися погляду, що «це колись сталося». Якщо поставимо під сумнів історичну подію реального Христового воскресіння, то тоді цей духовний вимір співрозп'яття з Христом є тільки ілюзією. А це Галік робить, коли в іншому місці називає воскресіння Христа казкою зі щасливим кінцем (happy end). Апостол Павло говорить: «... якщо Христос не воскрес із мертвих, то і ми не воскреснемо.» (1 Кор. 15,12-20). Є обманом ясно не виразити реальність воскресіння і назвати її тільки якоюсь теорією або дотримуванням якогось погляду, «що щось колись сталося» чи не сталося...



Народе мій, вийди з Вавилону! /Ісая 52,11/ (+ відео)

Дата публікації:   2013-03-24
Автор:   ВВП
Ватикан перестав виконувати свою функцію захисту чистоти віри і моралі. Навіть веде окремі католицькі народи через сучасні єресі і духа неопоганства до духовного і фізичного самогубства. Практично кожен народ в цій надзвичайній ситуації може проголосити власний патріархат і відокремитися від апостатичної ватиканської централізації. Апостол Петро в день П'ятидесятниці закликав: «Відділіться від цього лукавого роду!» (Дії 2,40). Тобто від ієрархії, яка розп'яла і сьогодні розпинає Христа. Пророк закликає: «Народе мій, вийди з Вавилону!»



Ватикан несе відповідальність за геноцид народів

Дата публікації:   2012-08-30
Автор:   ВВП
Звір, подібний до агнця, розпочав геноцид, насамперед, в Церкві. Через синкретизм і єресі просунув антиєвангеліє. За це на Ватикан впала Божа анатема згідно Гал 1,8-9. Були усунені  Божі закони, а  тому тепер усуваються і природні закони та впроваджуються антизакони і аморальність. За це несе головну відповідальність апостатичний Ватикан.



Актуальний заклик католицьким священикам

Дата публікації:   2012-06-14
Автор:   ВВП
Священик, який щиро хоче служити Богу, мусить в покорі і правді перед Богом признати власне боягузтво і зраду Христа та Його Містичного Тіла. Повинен відділитися від духа антихриста і смертоносної структури.Церква потребує святих священиків, які можуть проквасити та оновити Церкву. Живемо в часі, коли Бог кожного священика закликає до святості. Якщо відкинеш це, то сьогодні середньої дороги не існує! Або будеш героєм, або зрадником! Або будеш мучеником, або Юдою-самогубцем. До таких умов ти поставлений. Бог дає тобі благодать, щоб вийти з апостатичної структури і почати вірно служити Богу! Сьогодні вийти з цієї структури – не якась екстравагантність або послуга Богові, а безумовна необхідність, тому що апостатична структура стала системою антихриста!



Відступництво і зрада Європи

Дата публікації:   2012-05-26
Автор:   ВВП
Священики та теологи залишили живого Бога через фальшиве пояснення Св. Письма, що базується на атеїстичній філософії історично-критичного методу. Вона веде теологів та студентів до прихованої апостазії. Це перше зло. Другим злом є викопування водозборів людських філософій, психологій, пошани до поганських демонів, насамперед, прийняття духа Асижу (1986) і його беатифікація 1 травня 2011р. Цим був довершений процес відпаду від живого і єдиного Бога. Наслідок – Божа анатема – прокляття (Гал. 1,8-9). Педофілія, гомосексуальне антизаконодавство в Європейському Союзі, деморалізація і демонізація дітей, легалізація наркотиків і евтаназії – все це наслідок апостазії і прокляття Католицької Церкви.



Екскомуніка, анатема, прокляття /Відкритий лист кардиналу В. Левада/ (+ відео)

Дата публікації:   2012-04-02
Автор:   ВВП
Шановний кардинале Левадо! 22.02.2012р. Ви видали документ про екскомуніку на чотирьох єпископів Української Правовірної Греко-Католицької Церкви, які належать до Візантійського Католицького Патріархату. Ці єпископи борються не тільки проти єресей, але і проти їх наслідків. Йдеться про ґендер-транссексуалізм і гомосексуалізм, які нищать усі моральні і християнські цінності. Також бореться проти ювенальної юстиції, яка без суду і реальної провини відбирає дітей з будь-якої сім’ї. Ця система продає дітей в сексуальне рабство гомосексуалістам, педофілам, а деяких і на органи. Тут йдеться про злочини проти людства, проти дітей! На ці злочини Ватикан лицемірно мовчить. Тому Ватикан за це має співвідповідальність, подібно як і за замовчування та прикривання злочинів педофілії.