Українська > Публікації УПГКЦ

Шукай правду! 17 частина: Буддизм

Дата публікації:   2016-09-26
Автор:   ВВП
Самі буддисти згідні з характеристикою буддизму, яка говорить, що буддизм – це релігія без Бога і без душі, тобто атеїзм. Буддизм рішуче бореться проти правди про Бога, як Творця світу і не визнає доктрини про те, що Бог дав світові спасіння. На відміну від християнства, буддизм проповідує абсолютне неприйняття світу. Його ідеал – повне знищення світу, і особливо знищення особового буття – самознищення. Колишній прихильник далай-лами, Станіслав М., написав страхітливе свідчення про тибетський буддизм: «Я був буддистом. В далай-ламі ми приймаємо і вшановуємо одного з антихристів!» Сьогодні буддизм є головною духовною силою в новій антихристівській релігії і системі Нью Ейдж. Молитва agere contra Буддисти та індуїсти заперечують Тебе, Бога Творця, і вірять диявольській брехні. Я виступаю проти цього і визнаю: «Ти, Боже, створив цей світ і весь Всесвіт! Ти Творець!».



Шукай правду! 16 частина: Християнство та іслам

Дата публікації:   2016-09-23
Автор:   ВВП
Останнім часом проходить масова ісламізація Європи, яку просувають США разом з Ватиканом. Потік біженців фінансово підтримують в основному США та Німеччина. Те, що ми бачимо в сьогоднішніх новинах – це щось, що має 1400-річну історію, тобто нічого нового. Це третє вторгнення мусульман в Європу. Перше відбулося в 711 році, друге – в 1453 році, а третє – сьогодні. Ісламський світ провів проти класичної цивілізації 548 битв.  Проблемою є не мусульмани, а відпалі християни, які не мають ні розуму, ні совісті і просувають автогеноцид свого народу і людства.



Шукай правду! 15 частина: Міжрелігійний діалог

Дата публікації:   2016-08-26
Автор:   ВВП
В даний час відбувається підготовка до Всеправославного Собору-2016, основним завданням якого має стати просування міжрелігійного діалогу в Православну Церкву за прикладом відступницького Ватикану. Подаємо критичний аналіз т.зв. міжрелігійного діалогу. Сьогодні міжрелігійний діалог не тільки заблокував справжню місію, а й відкрив двері антимісїї всередині Церкви. На сьогодні єдине і правильне рішення – припинити міжрелігійний діалог і відкрити двері справжній реєвангелізації і місії.



Критика Франциска на Світовому дні молоді

Дата публікації:   2016-08-11
Автор:   ВВП
26.07.2016 року, в день відкриття Світового дня молоді, у Франції два ісламісти увійшли до храму і під час Богослужіння брутально перерізали горло 85-річному священику. Відповідальність за злочин взяла на себе Ісламська держава. 26-31.07.2016 року у Кракові відбулася зустріч молоді з Франциском. Майже в кожній проповіді для молоді він маніпуляційним способом нагадував, що необхідно приймати ісламських іммігрантів. Повертаючись з поїздки до Польщі 31 липня, Франциск абсурдно реагував на брутальне вбивство 85-річного священика. Цитата Франциска: «Мені не подобається говорити про мусульманське насилля». Відповідь: Але вбивства священиків і віруючих Франциску, мабуть, подобаються. Як це так, що він реагує на брутальне вбивство свого священика таким абсурдним і цинічним способом? Як це так, що він не домагається справедливого покарання ісламістів і не перестерігає перед ними громадськість? Замість того, незважаючи на всі криваві теракти і злочини, він витривало їх захищає і абсурдно закликає громадськість не пов’язувати іслам з насильством! Так може реагувати тільки найбільший зрадник і цинік.



Відповідь на єресі патріарха Кирила

Дата публікації:   2016-08-06
Автор:   ВВП
Цитата п. Кирила: «Моє звернення до всіх – і до православних, і до мусульман: живіть у мирі... Бо якщо люди вірять в Бога, вони не можуть сіяти навколо себе зло, і тим більше не можуть ненавидіти один одного». Відповідь: Хоча заклик звучить гарно, але Кирило тут непрямо стверджує, що мусульмани і християни вірять в того ж Бога, а це – єресь. Небесний Отець віддав свого Єдинородного Сина, але мусульмани відрізають людям голови за те, що вони прийняли Ісуса Христа. Отож, християнський Бог любові – Отець – не тотожний Аллаху, який вимагає ритуальних жертв кафірів – християн і невіруючих. Кирило обманює і проголошує єресі проти Біблії і проти Священної Традиції.  



Самогубний Всеправославний Собор на Криті

Дата публікації:   2016-07-01
Автор:   ВВП
Яка була мета Собору на Криті і які для цього він використав засоби? Мета полягала в тому, щоб почати процес переведення Православної Церкви на всесвітню псевдорелігію Нью Ейдж. Собор мав чітке завдання: Церква вже не сміє бути перешкодою для антихристівської глобалізації, яка має на меті сатанізацію світу. Собор виконав завдання і тепер єретичні ієрархи та теологи вже мають на що посилатися – на найвищий авторитет т.зв. цілої Православної Церкви. Парадокс полягає в тому, що про ліквідацію християнства подбали не атеїсти чи сатаністи, але власні церковні ієрархи, які для цього зловжили авторитетом Церкви, щоб, як Юда, опосередкувати смерть Христа, а тепер – Церкви.



«Папа» Франциск – духовний терорист і антихрист

Дата публікації:   2016-03-27
Автор:   ВВП
Є тероризм фізичний, а є тероризм духовний. Більшу провину від того, хто здійснює фізичний тероризм, має той, хто готує умови для масового тероризму. А Франциск це робить! Він готує ліквідацію християнства і європейської цивілізації. Весь світ сколихнули злочини ісламістів в Парижі, Кельні, а тепер і в Брюсселі, але Франциск далі цинічно просовує ісламізацію. На цей раз він використав жест цілування ніг ісламістам, замість того, щоб в час найбільших християнських свят сконцентрувати увагу на Христа і Його жертву примирення на хресті.



Чи священик Т.Галік є єретиком? /частина 7/

Дата публікації:   2016-02-25
Автор:   ВВП
Заключне слово не тільки щодо єресей священика Т.Галіка, але й щодо єресей декларації Nostra aetate. У попередніх частинах на конкретних випадках ми показали, як католицький священик Т.Галік ставить під сумнів найосновніші правди християнства. Передусім, дух єресі проявився в тому, що він тонко заперечив Христове воскресіння. За 26 років плоди його публічної діяльності, включаючи літературу, свідчать про те, що Галік не проповідує правовірне вчення і не має Духа Христового, але духа Нью Ейдж. Це – дух неомодернізму і синкретизму. Галік не цитує Св. Письмо в дусі правовірності, але зловживає ним. Він вносить духовний і моральний розклад. З цього випливає ясний висновок – на основі Гал. 1,8-9 Галік є відступник і єретик. Сьогодні громадськість Чехії по праву вимагає, щоб керівники церкви, кардинали, єпископи, монахи і священики каялися, тобто щоб дали приклад правдивої самокритики. Основний крок покаяння для церковної ієрархії – це признати правду, що на Соборі була проголошена самогубна єресь в декларації Nostra аetate.



Чи священик Т.Галік є єретиком? /частина 6/

Дата публікації:   2016-02-13
Автор:   ВВП
Продовження аналізу богословсько-літературної діяльності Т.Галіка: 6. Метод релятивізму. Галік вирішує питання, чи всі релігії в своїй основі однакові і мають ту саму вартість: «Можу дати три різні відповіді і кожну відстоювати: НІ, НЕ ЗНАЮ, МОЖЛИВО!». Галік інтенсивно просовує поганську антимісію. Цитата: «На питання чи всі релігії мають однакову вартість, мушу дати щиру відповідь: НЕ ЗНАЮ». Відповідь: Галік ховається за щирістю, але це тільки лицемірство і маніпуляція. Поганство ігнорує спасіння і веде до загибелі, у той час як християнство веде до вічного життя. А це діаметральна різниця, яку Галік затуманює і з протилежних речей робить релігійний конгломерат. Він, як католицький священик, повинен знати найосновніші правди віри і також їх представляти, а не відповідати: НЕ ЗНАЮ. Незнання основних речей Галік подає так, наче б це була мудрість, щоб навмисне виключити можливість правильної відповіді. Галік не знає, що Бог на питання віри в Нього, і вшановування поганських культів вже ясно відповів на багатьох місцях у Біблії. І соромно, що Галік цього не знає. Галік не дотримується правовірного католицького вчення, але як єретик проповідує єресі, які заперечують суть християнства.



Чи священик Т.Галік є єретиком? /частина 5/

Дата публікації:   2016-02-10
Автор:   ВВП
Продовження аналізу богословсько-літературної діяльності Т.Галіка: 5. Метод неособистого підходу до віри. Це вершина богохульства – порівнювати Христове спасительне страждання зі садомазохізмом і називати Спасителя чемпіоном і професіоналом у перенесенні терпінь. Підхід католицького священика Т.Галіка до терпіння і смерті Того, хто з любові помер за нього на хресті, межує з демонічним цинізмом. Галік декілька разів був головним супроводжуючим тибетського далай-лами в Чехії. Галік не скаже, що до недавнього часу в Тибеті існувала кара смерті за проповідування християнства? Твердження, що Христос, Будда і Крішна є одним – це груба брехня і єресь, яка заперечує основи християнства. Теологія Галіка є не тільки єретичною, але й слинявою і садомазохістичною. Не рух Ґоббі, але гностичний рух Галіка є психопатичним. На противагу цьому, Галік, шанувальник Ніцше, як справжній криптофашист, медитуючи у своїй крипті, просякнутій далай-ламою, вимагає, щоб його не лише сприймали серйозно, але ще й до того обожнювали як гуру made in EU. Тому кожен щирий католик і християнин, а також і щирий атеїст повинен знати, що Галік не є правовірним теологом, але є архиєретиком.



Аналіз VIII Всеправославного Собору-2016

Дата публікації:   2016-01-20
Автор:   ВВП
Мета запланованого Собору – запустити самогубний механізм для ліквідації здорових коренів Церкви через міжрелігійний діалог. Вже саме слово «діалог» в області ортодоксії виражає зраду суті віри. Плодом діалогу Єви зі змієм в раю була смерть. Ісус каже апостолу: «Я посилаю тебе до поган, щоб їм відкрити очі, щоб вони відвернулися від темряви до світла і від влади сатани до Бога, та щоб вірою в Мене одержали відпущення гріхів» (Ді. 26,18). Місія – це виривання поган з-під влади сатани до Бога! Це визволення з-під демонської «влади темряви» і «прощення гріхів», яке є лише у Христі і ніде інде! Сьогодні ми зобов'язані проводити справжню місію, а не фальшивий міжрелігійний діалог!



Христократія – не шаріат і не сатанократія НСП

Дата публікації:   2016-01-18
Автор:   ВВП
Європі загрожує кінець християнства і цивілізації. Надходить сатанізація через Новий Світовий Порядок та ісламізація з диктатурою шаріату. Політики і відпалий Ватикан разом з єретичними теологами копають Європі гріб. Сьогодні вже існують лише дві можливості: або Європа буде під владою Христової теократії, або під диктатурою шаріату чи сатанізму НСП. Апостатичний Ватикан і його міжрелігійний діалог з духом брехні і смерті є самогубством правовірного християнства. Або буде встановлена влада Христа – християнізація Європи, або влада сатани – сатанізація Європи! В молитві «Отче наш» взиваємо: «Хай прийде Царство Твоє!». Тому СТОП владі диявола! Царство Боже закінчується в небесній славі і не має кінця! Встановлення Христократії є порятунком від сатанократії НСП і диктатури шаріату! «Прийди, Господи Ісусе!» (Об. 22,20). Марана та! (1 Кор. 16,20).



Чи християнський Бог тотожний мусульманському Аллаху?

Дата публікації:   2016-01-14
Автор:   ВВП
Другий Ватиканський Собор у 1965 році проголосив єресь, що християнський Бог і мусульманський Аллах є одним і тим самим богом. Церква не з пошаною, але завжди з жахом дивилась на  криваву інвазію ісламу. Однак на Соборі настала радикальна зміна. Замість необхідної обережності, проголосили самогубну пошану, і навіть єресь, що Бог християн – Отець Господа нашого Ісуса Христа, – нібито є кровожерливим Аллахом! А це брехня і богохульство! Що тепер повинні робити церковні проводирі, які обманули людей? Покаяння! Що таке покаяння? Публічно визнати, що проповідували єресі, і, навпаки, проповідувати правди віри. Що стосується мусульман, згідно з Євангелієм, ми зобов'язані проповідувати їм Христа і шлях спасіння, навіть ціною мученицької смерті!



Кардинал Влк має одного бога з мусульманами

Дата публікації:   2016-01-03
Автор:   ВВП
Мусульмани не визнають Триєдиного Бога – Отця, Сина і Святого Духа. А «хто не має Сина, той не має і Отця» (1 Ів. 2,23). Кард. Влк проповідує ті ж єресі, що й Т. Галік. Водночас, разом з Галіком, він є головним репрезентантом т.зв. «Різдвяного заклику», який просовує ісламізацю Європи та Чехії. А це зрада християнства і зрада народу! Цим Влк одночасно виявив, що вони з Галіком мають спільного бога з мусульманами, але не з правовірними християнами. Вся система т.зв. міжрелігійного діалогу побудована на обмані. Християнство незаконно репрезентують відпалі ієрархи та єретичні теологи. Вони кажуть, що мають одного Бога (бога) з мусульманами, буддистами та індуїстами. Бог єретиків не є істинним Богом, навіть якщо вони виступають в силі церковного авторитету. Діалог апостатів, що базується на брехні про спільного бога, не дозволяє проповідувати поганам навернення і свідчити про суть спасіння в Ісусі Христі. Цим апостати грішать проти Святого Духа і не каються. Вони є найбільшими неприятелями Христового вчення про спасіння (Влк, Дука, Галік...).



Заклик Патріарху Вартоломію до визнання віри і до відречення єресей

Дата публікації:   2015-11-23
Автор:   ВВП
Шановний Патріарху Вартоломіє! Ви виступаєте в якості головного організатора запланованого Всеправославного Собору-2016, який в умовах нинішньої кризи християнства, на жаль, не має на меті відновлення Церкви, але якраз навпаки. Ви з великою активністю організовували міжрелігійні «мирні» зустрічі, які все ж ведуть до самогубства православної віри і християнства. Ще у 1968 році Ви взяли участь у Генеральній Асамблеї Всесвітньої Ради Церков в Упсалі, яка є релігійним органом Нового Світового Порядку (НСП), мета якого – глобалізація в одну світову релігію Нью Ейдж. На 2016 рік Ви скликали Всеправославний Собор. Його мета – впровадження духу світу (аджорнаменто) за прикладом Ватикану. Ви зобов'язані перед Церквою у формі публічного проголошення ясно визнати віру і зректися єресей та синкретизму.