Українська > Публікації УПГКЦ

Роздуми над Словом Життя Гал. 4,18-19

Дата публікації:   2018-06-30
Автор:   ВВП
Апостол нагадує галатам їхню першу ревність, коли словом і могутніми ділами проповідував їм Ісуса. Їхня щирість була великою. Це були погани, які прийняли Боже життя. Апостол ревнує за одне − щоб християни доросли до зрілості, щоб насправді були вкорінені у Христі, і буквально каже, щоб вони були сформовані, тобто перетворені в Христа. І апостол за них не тільки молиться, не тільки дає їм поучення з Божого слова, але й сам духовно переживає цей процес зміни. Цей процес і біль апостол переживає аж до кінця свого життя.



Слово життя Гал. 4,18-19 (від 1.07 до 15.07.2018)

Дата публікації:   2018-06-30
Автор:   ВВП
«Воно добре − ревнувати, але у добрім; завжди, а не лиш тоді, коли я між вами. О мої дітоньки, яких я знову народжую в муках, доки Христос вообразиться у вас!»



Антиреформа, Церква і Содом. 1 частина: Методи священика Кобилінського для зміни мислення (відео)

Дата публікації:   2018-06-29
Автор:   ВВП
Антиреформа, Церква і Содом. 1 частина: Методи священика Кобилінського для зміни мислення



Евтаназія − винищення чехів?

Дата публікації:   2018-06-29
Автор:   ВВП
У парламенті Чехії виступила депутат Прохазкова з пропозицією впровадження евтаназії за нідерландською моделлю. Вона стверджує, що нідерландським законом начебто не можна зловжити. Також вона посилається на свій буцімто лікарський авторитет, бо 30 років працювала в реанімації. Тому сьогодні для всієї Чехії просуває закон, який швидко усуне страждання − так, що лікарі вб’ють пацієнта. Гіппократ перевертається в гробі!Звертаємо увагу депутатів і кожного, хто буде підтримувати узаконення цього фашистського методу: якщо дана особа є християнином, то цим є виключена з Церкви. Вона запускає злочинний механізм, який вже не зможе зупинити! Цим здійснює злочин проти Бога і чеського народу!Шановні депутати, пам'ятайте: хто що посіє, те потім пожне! Усвідомте відповідальність за майбутні покоління!



Подружжя геїв і лесбіянок − це самогубство народу

Дата публікації:   2018-06-29
Автор:   ВВП
Гомо-лобісти в Чехії прагнуть знищити основну ланку суспільства, якою була і є сім'я. Існує реальна підозра, що 70 000 підписів петиції сфальсифікували, щоб потім мати можливість просунути до чеського суспільства автогеноцидний закон. Тому необхідно перевірити всі підписи. Крім сфальсифікованих підписів, тут також є підписи людей, які не були проінформовані і зовсім не підозрюють, які згубні наслідки принесе їхній підпис народу і  майбутнім поколінням. Без правдивого інформування кожного підписаного і без вказування трагічних наслідків, підписи є тільки обманом і маніпуляцією.



Чи у ювілейному році республіки відбудеться ганебний гей-парад?

Дата публікації:   2018-06-29
Автор:   ВВП
Шановні представники Міської ради та Міністерства культури!Звертаємося до вас, щоб цього ювілейного року ви не дозволили провести у Празі ганебний гей-парад. Просимо, щоб гей-парад не відбувався в столиці, з метою захисту її від морального осквернення. Якщо закордонні меценати вже наперед сплатили всі витрати, пропонуємо, щоб його місцем проведення був військовий полігон Мімонь. Там вони можуть прогулюватися і проїжджатися на алегоричних возах на великому просторі у супроводі вертольотів, а якщо треба, навіть танків і броньовиків. Можна очікувати прибуття великої кількості різноманітних сексуальних демонстрантів з-за кордону, тому полігон Мімонь міг би послужити їм для їхнього самовираження в рамках сучасної демократії. Але якщо б це залежало від нас, ми б цілком заборонили проведення гей-параду.



Відповідь на скаргу щодо участі в поході за сім’ю

Дата публікації:   2018-06-28
Автор:   ВВП
Шановний Валерій В'ячеславович!Степан Павлюк, директор Інституту народознавства, відкрито звернувся до Вас зі скаргою на нашу релігійну громаду УП ГКЦ. Скаргу і коментар з грубим очорненням він оприлюднив і на РІСУ з метою викликати масову релігійну ненависть щодо УП ГКЦ.С.Павлюк починає словами, цитуємо: «Якщо хтось їм найбільше нашкодив, то це я і тішуся з цього». Імпульсом до скарги Павлюка була абсурдна причина − наша участь у громадському поході за сім'ю у Львові 3 червня 2018 року. Крім того, Павлюк вже протягом багатьох років протизаконно і навмисно називає нас небезпечною сектою, щоб розпалювати проти нас релігійну ненависть.



Запитайте себе: де я був думками на молитві?

Дата публікації:   2018-06-28
Автор:   ВВП
Чи на молитві я був духом присутній – в Божій присутності, тобто в єдності з Богом, і в Божому слові, чи я був десь інде – в розсіяннях, тобто у своїх планах, спогадах, турботах...?Суть внутрішньої молитви – концентрація. Це означає відключити всі відволікаючі думки, усвідомлювати Божу присутність і постійно до неї повертатися.



Євангельська церква чеських братів вже не є Христовою Церквою − вона стала синагогою сатани

Дата публікації:   2018-06-28
Автор:   ВВП
Синод цієї церкви 2 червня 2018 року офіційно схвалив богохульний і зневажливий  злочин проти нашого Господа Ісуса Христа, який відбувся в театрі у Брно. Цим схваленням  злочину сам оприлюднив, що має вже не Духа Христового, але духа антихриста. Крім того, Синод схвалив публічну зневагу чеського прапора. Тому ця Церква вже не має права називатися ні чеською, ні братською, ні євангельською. Також вже не має права називатися Церквою, бо стала синагогою сатани. (Об. 2,9 і 13)



Щире прохання до моравських священиків

Дата публікації:   2018-06-28
Автор:   ВВП
Шановні служителі Христа!Проти нашого Господа Ісуса Христа у театрі в Брно був вчинений злочин, на який неможливо мовчати. Тут фактор часу не грає ролі і цю зневагу ніяким чином не можна прикрити. Мовчанка є згодою на це сатанинське богохульство. Є тільки одне рішення − покаяння. Ця жахлива зневага нашого Спасителя мусить бути надолужена не тільки приватно! Публічний злочин мусить бути надолужений публічно!Шановний брате, ти несеш службу Христового священика. Зі сльозами на очах і болем в серці прошу тебе: відкинь фальшивий страх, який в цій ситуації є зрадою. Якщо сьогодні визнаєш Ісуса, і Він визнає тебе перед ангелами і Своїм Небесним Отцем.



Викрик патріархату з причини богохульства в Брно

Дата публікації:   2018-06-28
Автор:   ВВП
Усвідомте, що прощення і милосердя є тільки в часі. Після смерті є лише справедливе покарання для тих, які відкинули спасенне милосердя хреста. Пробудіться! Пробудіться насамперед, ви, єпископи ЧЄК, священики та керівники церков! Чиніть покаяння і почніть кожен від себе!Всі християни і люди доброї волі – каймося!Господи помилуй!



Хода на захист сім’ї у Львові 3.06.2018 (відео)

Дата публікації:   2018-06-21
Автор:   ВВП
Хода на захист сім’ї у Львові 3.06.2018



Ті, які мають чисте серце, побачать Бога

Дата публікації:   2018-06-19
Автор:   ВВП
Через слабкість нашого серця, яке тягне нас до нечистоти, диявол намагається поневолити нас, зробити нас рабами, щоб ми вже не були господарями своєї волі і розуму. Він хоче знищити сім'ї, людей, кожного особисто і весь народ через нечистоту та збочення. Моральний розклад сьогодні вже настав і продовжується дуже систематично. Зупинити його може тільки Бог через нашу щиру молитву.



Слово життя Гал. 3,26-27 (від 17.06 до 01.07.2018)

Дата публікації:   2018-06-16
Автор:   ВВП
«Всі ви сини Божі через віру в Христа Ісуса. Всі бо ви, що у Христа хрестилися, у Христа одягнулися»



Роздуми над Словом Життя Гал. 3,26-27

Дата публікації:   2018-06-16
Автор:   ВВП
Усвідоммо, що через віру, а не через діла, ми є синами Божими в Христі Ісусі. Ми духовно перебуваємо в Ньому не лише через хрещення − як сказано, що коли ми у Христа христилися, то у Христа одягнулися. Але також через віру і Святі Тайни ми повинні усвідомлювати цю глибоку правду і черпати з неї силу для духовної боротьби та радості з того, що Ісус з нами, що ми є в Ньому, а Він в нас.