Українська > Публікації УПГКЦ

Ратифікація Стамбульської конвенції в Україні?

Дата публікації:   2016-04-01
Автор:   ВВП
Засоби масової інформації в Україні подали інформацію про ратифікацію Стамбульської конвенції під назвою Конвенція РЄ про запобігання та боротьбу з насильством щодо жінок та домашнім (побутовим) насильством (Стамбульську конвенцію). Сама назва та інформації звучать цілком позитивно. Читач дізнається, що необхідно змінити 6 кодексів і 15 законів. Цей тиск на Україну створює Рада Європи, яка чинить тиск також і на інші європейські держави, включаючи Росію. Ніде не можна буде оскаржити викрадання дітей! Єдине ефективне рішення – випередити Росію і задля порятунку українських дітей і українських сімей вийти з Ради Європи.Нехай би всі християнські Церкви в Україні зрозуміли серйозність ситуації та ініціювали владу та християн України виступити на захист своїх дітей.



Анулювання ратифікації Стамбульської конвенції

Дата публікації:   2016-03-31
Автор:   ВВП
Шановний прем'єр-міністре, шановні члени чеської влади!Оцим Візантійський Вселенський Патріархат подає відкритий протест проти ратифікації Стамбульської конвенції Ради Європи. Під позитивними термінами вона запроваджує самогубну систему з метою духовного, морального, а на кінець і фізичного геноциду чеського народу. Найважчі злочини проти дітей з боку цих збоченців Рада Європи вже не називає насильством, але навпаки прикриває ці злочини. Наддержавна організація по-диктаторськи буде здійснювати свою владу з метою тиранії громадян і знищення народу. Це втрата суверенітету!В інтересах громадян Чехії настійно закликаємо вас анулювати ратифікацію цієї автогеноцидної конвенції.



Шукай правду! 9 частина: Рух опору

Дата публікації:   2016-03-19
Автор:   ВВП
Дорогі студенти! Не з власної вини ви були відрізані від здорових духовних коренів, що виходять з тисячолітньої християнської культури, і вам прищепили деградуючу американську псевдокультуру, яка веде до морального, духовного та фізичного занепаду. Бог дає тобі шанс, щоб порятунок народу почався від тебе. Ти можеш його прийняти або відкинути. Коли відкинеш, будеш нести спільну відповідальність за масове самогубство молодого поколі-ння, і, таким чином, цілого народу. Або будеш сьогодні героєм, або злочинцем! Відкрийте очі і мобілізуйтесь, проведіть революцію опору проти інвазії американізму! Тому закликаємо вас до духовної революції, виступіть проти псевдокультури! Відкрийте таїнство внутрішньої молитви, яка веде до особистої єдності з Богом. Візантійський Вселенський Патріархат цим вас закликає: виступіть проти глобалізаційного сатанізму! Оголосіть бойкот американській псевдокультурі!



Папа Франциск контрацепцію проти вірусу Зіка

Дата публікації:   2016-03-08
Автор:   ВВП
З початку цього року ВООЗ викликала мас-медіальну паніку з приводу т.зв. загрози від вірусу Зіка. До цієї паніки приєднався і папа Франциск. Папа Франциск використав цю мас-медіальну паніку для схвалення контрацепції. Водночас клянеться, що в жодному випадку не схвалює аборт, «бо це злочин». Можна очікувати, що невдовзі несподівано спалахне якийсь інший вірус, а Франциск з т.зв. оправданих причин на цей раз схвалить вже і аборти.



Папа служить Христу чи Аллаху?

Дата публікації:   2016-03-04
Автор:   ВВП
Аллах вимагає крові і відрізаних голів Христових учнів. Франциск дбає про те, щоб ця практика прийшла в Європу якомога швидше. В неділю, 28.02.2016р., Франциск знову закликав Європу до т.зв. чесного розподілу «біженців». Минулого року мусульмани в Єгипті ритуально відрізали голови 21 християнину і провокативно зняли це на камеру. Франциск на це мовчить, тобто схвалює. Того ж року мусульмани таким же способом відрізали голови 30 ефіопським християнам та подібним способом вбивали християн і в Лівії. Однак Франциск затято мовчить. Минулого року виповнилась 100-а річниця геноциду 1,5 мільйона християн у Вірменії. На цей голокост Франциск мовчить. Сьогодні проходить запрограмована ісламізація Європи, яка пов'язана з терактами і злочинами всіх видів. Але тут папа вже не мовчить, а невтомно мантрує одне і те ж: Приймайте мусульманських «іммігрантів» в Європу – на кожну парафію, в кожен монастир і на кожне прочанське місце!



Шукай правду! 7 частина: Ювенальна юстиція

Дата публікації:   2016-02-25
Автор:   ВВП
Наддержавна організація ООН створила Конвенцію (т.зв.) прав дитини. На підставі цієї Конвенції окремим державам нав'язують закони, які під позитивними термінами і без реальних причин узаконюють викрадення дітей у батьків. Система заснована на ліквідації сім'ї, а згодом і її окремих членів. Система ювенальної юстиції – це лакмусовий папір, який виявляє в країні діяльність тіньового уряду прихованих глобалізаторів НСП. Закликаємо народ, а особливо студентів: пробудіться з байдужості і мобілізуйтеся! Безкомпромісно закликайте депутатів, щоб скасували всі злочинні закони, які останнім часом були прийняті шляхом обману, хабарів і зрадників!



Шукай правду! 6 частина: Як ліквідується правда /антизакони/

Дата публікації:   2016-01-28
Автор:   ВВП
Злочинна система НСП просуває беззаконня і злочинність під позитивними поняттями. Вся система заснована на тому, що уряд через законодавство веде приховану війну проти власного народу з метою автогеноциду. Це починається так: наддержавні об'єднання, в закуліссі яких ховаються ідеологи редукції людства, створюють т.зв. конвенції, які згодом стають директивами для законів кожної держави – члена міжнародного об'єднання. Потім, згідно з конвенцією, одну державу за іншою поступово змушують прийняти закон, який приховано під позитивними поняттями приносить шкоду конкретній державі і її громадянам. Американські революційні технології, що використовуються для державних переворотів у різних країнах, працюють над створенням штучної проблеми. Це програма політики США – сатанізація людства. Цю програму просовують професійні брехуни, аферисти і масові злочинці. Це необхідно знати, з цим треба рахуватися, інакше і наша держава закінчить так, як закінчили інші країни.



Шукай правду! 5 частина: Глобалізація

Дата публікації:   2016-01-24
Автор:   ВВП
Молоді люди повинні знати, що сьогодні ведеться новий вид війни, яка не обмежена територіями, як попередні війни. Мета сучасної війни – знищити молоде покоління, незалежно від національної приналежності, тобто глобально, починаючи вже з дітей (і навіть з ненароджених). Найпотужнішою зброєю в цій війні є деморалізація, за якою стоїть дух брехні, що веде до смерті. Якщо держава хоче бути сильною, потрібно оновити здорові християнські корені, на яких базувалася і які мотивували простих громадян до справжнього героїзму у найважчі періоди життя народу. Західна псевдокультура є троянським конем для просування деструктивних впливів, які руйнують психіку і ведуть до залежностей. Боротися проти цих впливів лише способом заборони неефективно. Сама заборона не приносить ефекту, тому що молодій людині потрібно усвідомити суть і особисто своєю вільною волею виступити проти цієї систематичної самодеструкції.Мертве християнство не дасть сили і засобів для перемоги над цією автогеноцидною ідеологією. Силу може дати тільки живе і особисте відношення до Бога!



Проголошення року прощення між слов'янськими народами

Дата публікації:   2016-01-15
Автор:   ВВП
Оцим Візантійський Вселенський Патріархат в апостольському і пророчому авторитеті проголошує цей 2016 рік роком взаємного прощення для слов'янських народів – Польщі, України та Росії. В даній ситуації ці народи повинні об'єднатися, як в політичній, так і в духовній сфері, щоб врятувати свою власну ідентичність і могти розвиватися також економічно. Викликання взаємної ненависті – це злочин проти цих народів! Закликаємо і всіх християн, щоб цього року щодня молилися за свій народ, щоб Бог дав ласку правдивого покаяння! Тоді через взаємне прощення Бог дасть цим народам і духовне воскресіння! Хай через ваші молитви і щирі жести прощення буде загашена ненависть, яка може викликати пожежу війни! Тоді вже буде занадто пізно!



Шукай правду! 4 частина – Первородний гріх: б) Справжній психоаналіз і психогігієна

Дата публікації:   2016-01-13
Автор:   ВВП
Атеїст Фрейд дає інструкції до т.зв. психоаналізу і спонукає до того, щоб людина досліджувала своє минуле. Але цього не достатньо. Це не дає виходу, оскільки не вказується на прощення гріхів і на духовний вимір після смерті. Приклад з власного життя: У 1966 році, коли я вступив до семінарії, в колишній Чехословаччині пропагувався атеїзм. Стати священиком я вирішив, коли мені було 16 років. Причиною було те, що я пізнав правду і відчував обов'язок цю правду про життя і смерть проповідувати якомога більшій кількості людей. Простіше кажучи, я усвідомлював реальність, що життя – це лише коротке випробування, потім прийде смерть і вічність. Дорогі молоді друзі, які живете в цей важкий час, я хочу передати вам цей досвід внутрішньої молитви, яка зробить вас щасливими у вашому житті, у смерті і після неї. Я бажаю, щоб слов'янські країни через правдиве покаяння пережили духовне воскресіння. Не тільки бажаю цього, але і молюся за вас, щоб Бог дав вам ті ласки, які дав мені, і щоб, насамперед, дав вам дар духовної спраги, яка вестиме вас до того, щоб ви щодня шукали Його в молитві, щоб з Ним спілкувалися. Пам'ятайте: якби і всі залишили вас, Син Божий, Ісус Христос, який помер за вас на хресті, ніколи вас не залишить і завжди буде з вами. Тільки ви не залишайте Його. Нехай Божий Дух вкладе в ваше серце таїнство внутрішньої молитви. Нехай поступово розкриває вам таїнство первородного гріха – родовища зла в нас, і вказує на засоби боротьби проти нього.



Різдвяне пастирське послання Україні

Дата публікації:   2016-01-07
Автор:   ВВП
Дорогі віруючі і весь український народе!Ми живемо в історичний час, коли вирішується майбутнє не тільки України, але й усієї Європи і світу. Ісус є наріжним каменем; хто прийме Його, буде спасенний, хто відкине – буде засуджений. Україна в ці дні приймає закони, які відкидають Ісуса, життя і мир, та приймає такі закони, які приносять неспокій і самознищення. А що робиш ти? Які закони приймаєш ти? Чи приймаєш Ісуса як Правду, чи залишаєшся в темряві брехні? Чи сьогодні Ісус не плаче над тобою, як колись плакав над Єрусалимом? Чи не плаче сьогодні над твоєю родиною? Чи не плаче сьогодні над цілою Україною, бо для Нього немає місця ні в твоєму серці, ні в твоїй родині, ні в твоєму народі? Чи ти прийняв Ісуса? Якщо так, тоді тебе стосується: «Тим, які Його прийняли, дав право стати Божими дітьми». А що, як ти відкинув і не прийняв? Тоді зроби це сьогодні. Завтра може бути вже пізно. А що, як голос та стукіт Ісуса стихне, і твоє серце затвердіє, можливо, і назавжди? Сьогодні, коли почуєте Його голос, не робіть затверділими ваших сердець!



Новорічний лист польському народу

Дата публікації:   2016-01-06
Автор:   ВВП
В даний час архітектори НСП (Нового Світового Порядку) просовують ісламізацію Європи. Їх метою є знищення християнства, європейської культури та ідентичності окремих народів в рамках запровадження мультикультуралізму. Польща повинна вирішити: або виступить радикально проти, або пасивно прийме мусульман згідно квот, встановлених ЄС. Дорогі польські християни і громадяни, публічними маніфестаціями підтримайте зусилля влади не допустити ісламізацію Польщі. В цей критичний момент боротьби з ісламізацією не слухайте розпорядження папи Франциска, але слухайте наказ святого папи Пія V, який закликав до молитви на вервиці за порятунок Європи від ісламізації. Нехай буде врятована хоча б Східна Європа, тобто Польща, Чехія, Словаччина і Угорщина!



Кардинал Влк має одного бога з мусульманами

Дата публікації:   2016-01-03
Автор:   ВВП
Мусульмани не визнають Триєдиного Бога – Отця, Сина і Святого Духа. А «хто не має Сина, той не має і Отця» (1 Ів. 2,23). Кард. Влк проповідує ті ж єресі, що й Т. Галік. Водночас, разом з Галіком, він є головним репрезентантом т.зв. «Різдвяного заклику», який просовує ісламізацю Європи та Чехії. А це зрада християнства і зрада народу! Цим Влк одночасно виявив, що вони з Галіком мають спільного бога з мусульманами, але не з правовірними християнами. Вся система т.зв. міжрелігійного діалогу побудована на обмані. Християнство незаконно репрезентують відпалі ієрархи та єретичні теологи. Вони кажуть, що мають одного Бога (бога) з мусульманами, буддистами та індуїстами. Бог єретиків не є істинним Богом, навіть якщо вони виступають в силі церковного авторитету. Діалог апостатів, що базується на брехні про спільного бога, не дозволяє проповідувати поганам навернення і свідчити про суть спасіння в Ісусі Христі. Цим апостати грішать проти Святого Духа і не каються. Вони є найбільшими неприятелями Христового вчення про спасіння (Влк, Дука, Галік...).



Різдвяна промова «Urbi et orbi» – ще один цвях в труну

Дата публікації:   2015-12-28
Автор:   ВВП
6 вересня 2015 р. «папа» Франциск закликав до самогубства християнства і Європи, наказуючи в кожну парафію, в кожний монастир і на кожне паломницьке місце приймати мусульман. В день Христового народження він цинічно продовжує програму самогубства і закликає Іродів та горлорізів, щоб вбили в Європі живого Христа в душах християн. Мусульмани ніколи не інтегруються. Мета мусульман – не  інтеграція, а ісламізація! Франциск це знає, але злочинно це приховує! Знову нагадуємо, що відповідно до догматичної булли «Cum Ex Apostolatus Officio» папи св. Павла IV, Франциск є єретиком і все, що він робить, є недійсним. Його Різдвяна промова «Urbi et orbi» стала ще одним цвяхом в труну Католицької Церкви і Європи.  



Шукай правду! 2 частина: Хочеш бути щасливим?

Дата публікації:   2015-12-23
Автор:   ВВП
Якби молодій людині поставили запитання: «Хочеш бути щасливою?», вона безсумнівно відповіла б: «Так!», і підняла би обидві руки на знак згоди. Людина в глибині душі прагне щастя, але справжнього щастя, яке вже ніхто не зможе у неї забрати. Адже сама тільки думка про те, що воно колись закінчитися, приносить смуток. Образ фальшивого щастя наочно показує американська Статуя Свободи. Майже щоранку під нею знаходять мертвих птахів. Коли птах вночі наштовхується при польоті на освітлену статую, то ламає собі крила, а потім безсило падає на землю. Це образ багатьох молодих людей, які шукають щастя у фальшивій свободі. Єдину справжню свободу дає Божий Син Ісус Христос, який переміг духа брехні та рабство гріха. Ісус є Дорогою до нашого з'єднання з Отцем, який створив нас. Ісус також є Правдою, яка визволяє нас від духа брехні. Він також визволив нас від смерті – в Ньому маємо вічне життя. «Хто має Сина, той має вічне життя» (1Ів. 5,12).