Українська > Публікації УПГКЦ

Кардинал Влк має одного бога з мусульманами

Дата публікації:   2016-01-03
Автор:   ВВП
Мусульмани не визнають Триєдиного Бога – Отця, Сина і Святого Духа. А «хто не має Сина, той не має і Отця» (1 Ів. 2,23). Кард. Влк проповідує ті ж єресі, що й Т. Галік. Водночас, разом з Галіком, він є головним репрезентантом т.зв. «Різдвяного заклику», який просовує ісламізацю Європи та Чехії. А це зрада християнства і зрада народу! Цим Влк одночасно виявив, що вони з Галіком мають спільного бога з мусульманами, але не з правовірними християнами. Вся система т.зв. міжрелігійного діалогу побудована на обмані. Християнство незаконно репрезентують відпалі ієрархи та єретичні теологи. Вони кажуть, що мають одного Бога (бога) з мусульманами, буддистами та індуїстами. Бог єретиків не є істинним Богом, навіть якщо вони виступають в силі церковного авторитету. Діалог апостатів, що базується на брехні про спільного бога, не дозволяє проповідувати поганам навернення і свідчити про суть спасіння в Ісусі Христі. Цим апостати грішать проти Святого Духа і не каються. Вони є найбільшими неприятелями Христового вчення про спасіння (Влк, Дука, Галік...).



Різдвяна промова «Urbi et orbi» – ще один цвях в труну

Дата публікації:   2015-12-28
Автор:   ВВП
6 вересня 2015 р. «папа» Франциск закликав до самогубства християнства і Європи, наказуючи в кожну парафію, в кожний монастир і на кожне паломницьке місце приймати мусульман. В день Христового народження він цинічно продовжує програму самогубства і закликає Іродів та горлорізів, щоб вбили в Європі живого Христа в душах християн. Мусульмани ніколи не інтегруються. Мета мусульман – не  інтеграція, а ісламізація! Франциск це знає, але злочинно це приховує! Знову нагадуємо, що відповідно до догматичної булли «Cum Ex Apostolatus Officio» папи св. Павла IV, Франциск є єретиком і все, що він робить, є недійсним. Його Різдвяна промова «Urbi et orbi» стала ще одним цвяхом в труну Католицької Церкви і Європи.  



Шукай правду! 2 частина: Хочеш бути щасливим?

Дата публікації:   2015-12-23
Автор:   ВВП
Якби молодій людині поставили запитання: «Хочеш бути щасливою?», вона безсумнівно відповіла б: «Так!», і підняла би обидві руки на знак згоди. Людина в глибині душі прагне щастя, але справжнього щастя, яке вже ніхто не зможе у неї забрати. Адже сама тільки думка про те, що воно колись закінчитися, приносить смуток. Образ фальшивого щастя наочно показує американська Статуя Свободи. Майже щоранку під нею знаходять мертвих птахів. Коли птах вночі наштовхується при польоті на освітлену статую, то ламає собі крила, а потім безсило падає на землю. Це образ багатьох молодих людей, які шукають щастя у фальшивій свободі. Єдину справжню свободу дає Божий Син Ісус Христос, який переміг духа брехні та рабство гріха. Ісус є Дорогою до нашого з'єднання з Отцем, який створив нас. Ісус також є Правдою, яка визволяє нас від духа брехні. Він також визволив нас від смерті – в Ньому маємо вічне життя. «Хто має Сина, той має вічне життя» (1Ів. 5,12).



Шукай правду! /Звернення до молоді/

Дата публікації:   2015-12-19
Автор:   ВВП
Сьогодні потрібно усвідомити свою особисту відповідальність, і те, що досягти перемоги своїми силами неможливо. Тому сьогодні найбільша потреба доби – щиро звернутися в особистій молитві до Бога і почати мобілізувати самого себе – шукати правду і боротися за неї. Ви, студенти, не чекайте, що революцію покаяння почнуть представники Церкви. Справжню революцію почніть ви! Шукайте правду, любіть правду, боріться за правду і за неї приносьте в жертву навіть своє життя! Правда визволить вас від влади демонів, від смерті і диявола. Цією Правдою є Ісус Христос, Він є Дорога, Правда і Життя, Він помер за тебе на хресті, Він прощає твої гріхи. Тільки Він дає тобі вічне щастя, яке починається тут, на землі, і продовжиться після смерті.  



Стоп гомосексуальному законопроекту №3442 від 10.11.2015

Дата публікації:   2015-11-11
Автор:   ВВП
Звертаємося до тих депутатів, що вносять та голосують за такі геноцидні законопроекти. Де ваша совість, шановні депутати? Заради чого ви продаєте незалежність України? Кому потрібна держава без принципів, без моралі, без сім’ї, без майбутнього? Чи ви дійсно вірите, що продавши свою совість, вам відмінять візи? Згадайте приклади зрадників в історії, починаючи з Юди Іскаріота. Ще ні один зрадник не побудував щасливого майбутнього на зраді, а особливо, якщо це стосується зради національних інтересів. Звертаємося до тих депутатів, що ще стоять на твердих проукраїнських та моральних засадах. Відхиляйте всі законопроекти, які впроваджують поняття «гендерна ідентичність» або «сексуальна орієнтація». Не зважаючи на тиск, застрашування, висміювання, підкупи, витримайте! Ваша тверда позиція проти узаконення збочень принесе благословення як вам і вашим родинам, так і всій Україні!



Стоп гомосексуальному законопроекту № 1658

Дата публікації:   2015-11-05
Автор:   ВВП
У четвер 5 листопада 2015 ЛГБТ-лоббі спробує просунути «Проект Трудового кодексу України» № 1658 від 27.12.2014 з відповідними змінами, що стосуються надання особливих привілегій гомосексуалістам. Йдеться про безпрецендентний випадок внесення терміну «сексуальна орієнтація» в юридичне поле України. Відомо, що в ці дні на українських депутатів здійснюється великий тиск щодо прийняття гомосексуального законодавства. Шановні депутати, Вам вирішувати, чи ви сьогодні зрадите Україну, чи прогнетеся під тиском грошовитих гомосексуальних ЄС-лоббістів, що ведуть до деградації суспільства, знищення сім’ї, а тим самим і народу, або станете на захист українських сімей, дітей та майбутнього Української держави!



Скарга на ЮНІСЕФ за спробу масового калічення українських дітей

Дата публікації:   2015-10-16
Автор:   ВВП
Візантійський Вселенський Патріархат оцим звертається до Гаазького Трибуналу зі скаргою на ЮНІСЕФ за злочин проти людяності – спробу масового калічення українських дітей через шкідливі вакцини. Йдеться про прояв геноцидного неофашизму проти українського народу. Вакцини, які повинні зберігатися при температурі -20°С, розморозились, і їхнє призначення створювати імунітет змінилося – вони стали засобом зараження дітей. ЮНІСЕФ та ВООЗ змушують українців використати ці пошкоджені вакцини для дітей! Це колосальний злочин!



Стерилізація українців

Дата публікації:   2015-10-12
Автор:   ВВП
Дорогі українці! Звертаються до вас єпископи з вигнання. Ми любимо вас, українців, і нам лежить на серці спасіння Церкви і народу. Сьогодні настав вибух вакцинації проти поліомієліту. Хто за цим стоїть? Масони Римського клубу з програмою редукції людства до «золотого мільярду», передусім мультимільярдер Білл Гейтс, ЮНІСЕФ, Ротарі Клуб та грузин Квіташвілі. Ці вакцини викликають безпліддя (стерилізацію) Яка мета цього? Широкомасштабна стерилізація дітей України! І це простим прийняттям вакцини до уст. А результат проявиться  безпліддям аж у 18-20 років. Закликаємо мешканців Львівської та Івано-Франківської області, щоб писали листи в ОДА, щоб їхні керівники, за прикладом Закарпатської ОДА, звернулися до генпрокурора і вимагали  зупинення цієї геноцидної акції, спрямованої проти українського народу.



Патріархи Теодор II та Кирило і глобалізація

Дата публікації:   2015-09-08
Автор:   ВВП
Олександрійський патріарх Теодор відвідав Росію (18-29.08.2015). В Кремлі разом з патріархом Кирилом відправляв Літургію, а також дав інтерв'ю РІА Новини. На кожному кроці під час візиту він підкреслював, як сильно любить російський народ, як цінує  Російську Православну Церкву... Говорив так, щоб сподобатися  публіці. Радикально засудив фанатичний іслам, який за його словами, створює  проблеми всюди, де існує. Але тоді несподівано додав: «Я хотів би підкреслити, що необхідно розрізняти між ортодоксальним, традиційним ісламом, та  фанатичним ісламом... мусульмани є справжнім джерелом благородства і доброти». Більшість російських ЗМІ щодо візиту патріарха Теодора видали статті з характерним жирним заголовком: «Патріарх Теодор II бачить проблему не в ісламі, а в фанатиках»



Коктейлі Молотова на каплицю (відео)

Дата публікації:   2015-08-16
Автор:   ВВП
Коктейлі Молотова на каплицю



Два грецькі ієрархи зрадили Христа, Церкву і народ

Дата публікації:   2015-07-08
Автор:   ВВП
Глава Греческой Православной Церкви архиепископ Иероним II в критический момент в период перед референдумом, предал Божьи законы, Христа и народ. Вместо того чтобы указать на корень проклятия, которое навлекли гомосексуальные законы, и призвать народ к истинному покаянию и к отделению от системы гомодиктатуры ЕС, он обманул народ. Он призвал людей оставаться в системе гомодиктатуры и таким образом дал возможность, чтобы эта система продолжала свою пагубную деятельность к уничтожению человеческих душ. То же касается и Солунского митрополита Анфима, который в этот критический момент сделал такой же жест предательства словами: «Я буду голосовать за Европу». Этим жестом он также предал Бога, Церковь и народ, и навлек на себя Божью анафему согласно Гал. 1,8-9.



Не допустіть змін до Конституції!

Дата публікації:   2015-07-07
Автор:   ВВП
Шановний пане Президенте!28 липня 2015 р. ми святкуватимемо тисячолітній ювілей з дня смерті св. Володимира. Будучи християнським володарем, він 27 років запроваджував Божі закони в Києві і по всій Київській Русі. Він виступив проти жорстокості поганства з його збоченнями та  людськими жертвоприношеннями демонам. Коли св. Володимир за декілька років до смерті став милосердний до злочинців, то глава Церкви разом з мудрими мужами його перестеріг: «Якщо не будеш карати злих, то нашкодиш добрим і будеш винний за поширення злочинності».Легалізація сексуальних збочень разом з легалізацією покарань для невинних людей викличе епідемію збочень, пов'язану з наркоманією, цинізмом, сатанізмом, і спричинить пекло на землі та після смерті. Той, хто підпише легалізацію цих геноцидних змін до Конституції, буде масовим злочинцем проти українського народу. Сьогодні відповідальність лягає на Вас, пане Президенте, і на всіх, які беруть участь у цьому злочині. Якщо підпишете геноцидні зміни до Конституції, на Вас ляже Божа анатема – прокляття!



Заклик всім єпископам (православним і католицьким) та представникам Церков в Україні

Дата публікації:   2015-07-07
Автор:   ВВП
Шановні єпископи і представники християнських Церков!Кожному християнину ясно, що гомосексуалізм веде до моральної руйнації особи, сім’ї і суспільства. Він заборонений Богом як важкий гріх і названий відстрашуючою назвою «гидота». Боже слово на кількох місцях перестерігає всі покоління перед цим збоченням. Божий Дух через апостола Петра і апостола Юду наголошує, що покарання Содому і Гомори вогнем є перестережливим знаком для всього людства і всіх поколінь (пор. 2 Пт. 2,6; Юд. 7). Будьте сміливі, виступіть за Бога і український народ, навіть ціною переслідування і мученицької смерті. Цей жест буде знаком вашого навернення і покаяння. Тепер Бог дає вам шанс зробити сатисфакцію за свою байдужість щодо поширюваного зла. Україна прийме або дорогу життя, або самознищення. За це сьогодні Бог кладе відповідальність на вас.



Ювілей 1000-ліття від смерті святого Володимира (28.07.1015 - 28.07.2015)

Дата публікації:   2015-06-19
Автор:   ВВП
Останній тиждень, від п'ятниці 24 липня, тобто від свята св.Ольги, могла б розпочатися програма інтенсивного покаяння,  подібно, як це відбувається в чеському народі. У ці дні кожен повинен знайти хоча б одну годину часу і зробити підсумок за своє життя: написати на аркуші паперу те зло, яким згрішив проти ближніх, проти себе і проти Бога. Тоді перед Христовим хрестом або лише в дусі перед ним хай спалить написані гріхи. Цим жестом віри виразить, що зрікається їх і приймає Христову жертву на хресті, якою Він вже заплатив за всі гріхи. Тоді через занурення чи поливання водою хай обновить своє Хрещення. Потім, по можливості, нехай відшкодує вчинене зло: якщо когось очорнив, хай це виправить; якщо когось обікрав, хай віддасть відповідне відшкодування або поверне вкрадене. Це повинно засягнути життя кожного громадянина цих народів колишньої Київської Русі.



Заборона гей-параду в Києві /відкритий лист меру Києва/

Дата публікації:   2015-06-05
Автор:   ВВП
Місто Київ освячене святими борцями, які тут вели найважчу боротьбу з коренем зла  в собі, зі своїми пристрастями і гордістю. Свідченням їх рішучої боротьби є їхні нетлінні тіла, які зберігаються в Києво-Печерській Лаврі! В Києві прийняло християнство і культуру не тільки саме місто Київ, але через нього і вся Київська Русь.Проте сьогодні архітектори самогубної аморальності надиктували, щоб у Києві відбувся т.зв. гей-парад. Гей-парад не є невинним карнавалом з іншою орієнтацією, але тут йдеться про просовування декадентської системи мислення і способу життя з метою деградації особи і сім’ї, тобто про моральну і фізичну ліквідацію народу!