Українська > Публікації УПГКЦ

Франциск Бергольйо є недійсним папою, недійсною є його єретична ексгортація Amoris laetitia, недійсним є і призначення 17 кардиналів

Дата публікації:   2016-12-01
Автор:   ВВП
Франциск Бергольйо, SJ, є архиєретиком, недійсним папою і є лише почесним Великим Магістром Ватиканської ложі і різником Католицької Церкви та моральних цінностей. Візантійський Вселенський Патріархат, який є пророчим голосом волаючого в пустелі, оцим знову перед усіма католиками і християнами оприлюднює: В ім'я Триєдиного Бога – Отця, Сина і Святого Духа – проголошуємо, що ФранцискБергольйо є проклятий і виключений з Католицької Церкви, тому що він проповідує іншеєвангеліє, ніж те, яке проповідували апостоли і Христова Церква!



Московський Патріарх виступає за Трампа, проти мультикультуралізму та ісламізації..., але?

Дата публікації:   2016-11-28
Автор:   ВВП
В цьому листі ми вказуємо не тільки на позитиви в висловлюваннях патріарха Кирила в день його сімдесятиріччя, але у висновку і на закулісся, яке патріарх Кирило представляє. Патріарх Кирило висловив в інтерв'ю об'єктивні істини, з якими ми повністю згідні. Але з болем мусимо констатувати, що необхідно розрізняти, хто є той, хто говорить правду, і яка його мета! Ким є патріарх Кирило? Чи відповідають його дії словам, які проголошує? І яку він має мету, коли говорить саме в цей час на ці теми? Якби він дійсно репрезентував Духа Істини, то спочатку мав би покаятися зі своєї апостазії. До тих пір, поки патріарх-відступник Кирило не буде публічно каятися, то навіть якщо б і висловлював правду, цією правдою тільки прикриває своє відступництво! Цим він обманює православних віруючих і російський народ та скликає на них прокляття!



Лицемірна заява єпископів США після обрання президента Трампа

Дата публікації:   2016-11-27
Автор:   ВВП
Вершиною лицемірства є заява архиєп. Курца: «Ми висловлюємося на користь політики, яка відкриває перспективи всім без винятку людям, що належать до всіх віросповідань…». Відповідь: Це твердження єретичне і суперечить Євангелію. Християни в своєму власному домі і народі повинні захищати християнські і моральні цінності та змагатися за очищення і поширення спасительної віри. Цю віру повинні проповідувати не тільки у своєму народі, але й буддистам, індуїстам і мусульманам та іншим поганам (див. Мт. 28,19 і наст.). Підтримувати політику всіх віросповідань, тобто просовувати поганські і сатанинські культи та ігнорувати проповідування Христового Євангелія – це злочин і зрада Христа та Церкви. Курц і єпископи, які перебувають з ним в єдності, є зрадниками Христа і Євангелія. 



Заклик до Франциска Бергольйо відступити з уряду папи

Дата публікації:   2016-11-24
Автор:   ВВП
Візантійський Вселенський Патріархат, який в даний час є голосом волаючого в пустелі, оцим закликає Франциска Боргольйо, щоб за прикладом Бенедикта XVI якнайшвидше покинув уряд папи. Згідно доктринальної булли папи Павла IV Cum ex Apostolatus Officio Бергольйо ніколи не був і не є справжнім папою. На ньому лежить анатема, виключення з Церкви, Боже прокляття за єресі згідно Гал. 1,8-9. Франциск є медіумом наддержавних еліт і банкірів, посвячених сатані, які просувають голокост людства до «золотого мільярда». Візантійський Вселенський Патріархат оцим закликає Франциска Бергольйо, який незаконно окупує папський уряд, якнайшвидше його залишити і таким чином вже не скликати прокляття на Католицьку Церкву.



Шукай правду! 17 частина: Буддизм

Дата публікації:   2016-09-26
Автор:   ВВП
Самі буддисти згідні з характеристикою буддизму, яка говорить, що буддизм – це релігія без Бога і без душі, тобто атеїзм. Буддизм рішуче бореться проти правди про Бога, як Творця світу і не визнає доктрини про те, що Бог дав світові спасіння. На відміну від християнства, буддизм проповідує абсолютне неприйняття світу. Його ідеал – повне знищення світу, і особливо знищення особового буття – самознищення. Колишній прихильник далай-лами, Станіслав М., написав страхітливе свідчення про тибетський буддизм: «Я був буддистом. В далай-ламі ми приймаємо і вшановуємо одного з антихристів!» Сьогодні буддизм є головною духовною силою в новій антихристівській релігії і системі Нью Ейдж. Молитва agere contra Буддисти та індуїсти заперечують Тебе, Бога Творця, і вірять диявольській брехні. Я виступаю проти цього і визнаю: «Ти, Боже, створив цей світ і весь Всесвіт! Ти Творець!».



Католицька молодь обманена!

Дата публікації:   2016-08-11
Автор:   ВВП
На Світових днях молоді в Кракові псевдопапа Бергольо нечесно і цинічно обманув католицьку молодь. У п'яти проповідях він захопив її безпосередністю, удаваною простотою і уважністю до молодих людей. Проповідь моментами була майже харизматичною і через неї діяв дух. Але який? Цього духа молодий, недосвідчений християнин важко розпізнає, тим більше, що Бергольо постійно повторював молоді, що Бог їх любить «фанатично» такими, якими вони є... без покаяння, без відвернення від гріха, без правовірного вчення. Не наголосив їм навіть на мінімальних моральних принципах, без яких християнство мертве. Водночас тим, що Бергольо в Кракові завоював довір'я молоді, він досягнув того, що вона прийняла його ідеологію і погляди, які насправді є антихристівськими та сатанинськими.



Відповідь на єресі патріарха Кирила

Дата публікації:   2016-08-06
Автор:   ВВП
Цитата п. Кирила: «Моє звернення до всіх – і до православних, і до мусульман: живіть у мирі... Бо якщо люди вірять в Бога, вони не можуть сіяти навколо себе зло, і тим більше не можуть ненавидіти один одного». Відповідь: Хоча заклик звучить гарно, але Кирило тут непрямо стверджує, що мусульмани і християни вірять в того ж Бога, а це – єресь. Небесний Отець віддав свого Єдинородного Сина, але мусульмани відрізають людям голови за те, що вони прийняли Ісуса Христа. Отож, християнський Бог любові – Отець – не тотожний Аллаху, який вимагає ритуальних жертв кафірів – християн і невіруючих. Кирило обманює і проголошує єресі проти Біблії і проти Священної Традиції.  



Проголошення анатеми на «патріарха» Варфоломія

Дата публікації:   2016-07-21
Автор:   ВВП
Візантійський Вселенський Патріархат в апостольському і пророчому авторитеті, в ім'я Триєдиного Бога, Отця, Сина і Святого Духа, на основі Гал. 1,8-9 проголошує Божу анатему на патріарха Варфоломія. Причина: Він ініціював і схвалив лжесобор на Криті. На лжесоборі схвалив єретичний документ «Місія Православної Церкви в сучасному світі». Перебуваючи під анатемою, він займає уряд вже незаконно, і все, що він робить, є недійсним! Вірні вже не сміють його слухати, інакше також стягують на себе прокляття!



Архимандрит Методій з Афону під анатемою

Дата публікації:   2016-07-21
Автор:   ВВП
Після закінчення Критського лжесобору 5 монахів сербського монастиря Хіландар на Афоні виступили з оправданим протестом. Цитата монахів: «На Критському лжесоборі екуменізм був "прийнятий" як вчення Православної Церкви...». Відповідь: Екуменізм відкидає ортодоксію і правдиве покаяння, без яких немає єдності у Христі (див. Ів. 17,20-21), він є зрадою Христа – духовним самогубством. Творити екуменізм з Ватиканом в теперішній час означає прийняти всі його єресі. Цитата монахів: «...у зв’язку з цим ми не можемо приходити на Богослужіння і причащатися там, де згадується єресіарх Варфоломій, який запровадив цю всеєресь». Відповідь: Таку позицію правовірності мав би мати кожен православний монах, священик, єпископ та вірний.  5 липня 2016 р. архимандрит Методій наклав на монахів несправедливі покарання. До неділі 10 липня вони були змушенні покинути монастир Хіландар. Вони позбавлені грецького громадянства і їхні імена викреслені з монахологія. За жест зради віри і єдності з єресями оцим оприлюднюємо анатему згідно Гал. 1,8-9 на архимандрита монастиря Хіландар Методія. Якщо він не буде каятися і помре в нерозкаяності, то буде навіки засуджений.



Папа Франциск: «Я назавжди прощаюся зі світовою елітою!»

Дата публікації:   2016-07-15
Автор:   ВВП
Я, Франциск I, глава Католицької Церкви, цим листом звертаюся до вас, представники ООН, ЄС, США, світові банкіри і масони, бо за свого життя з вами всіма мав єдність в дусі антихриста і служив вашим сатанинським ідеям. Я, розкаяний Франциск, щиро закликаю вас: ЗУПИНІТЬ ЦЕ САМОЗНИЩЕННЯ ЛЮДСТВА, що закінчується у вічній погибелі, яке ми разом з вами розпочали. Закликаю вас, відречіться своєї масонської посвяти, відречіться диявола і віддайте своє життя Ісусу Христу, Який і за вас помирав на хресті Голготи! Кайтеся і зупиніть ваші плани сатанізації і геноциду людства до т.зв. золотого мільярда.



Реакція на відкрите послання до псевдопапи Франциска

Дата публікації:   2016-07-08
Автор:   ВВП
Шановний екс-патріарху Варфоломію!29.06.2016 р. Ви надіслали відкрите послання псевдопапі Франциску, тому відкрито реагуємо на Ваше лицемірне «послання».Ви звернулися до псевдопапи з проханням про молитву за плідні результати Всеправославного Собору. Плід молитви Франциска – це прийняття на Соборі єретичного документа, який насправді просовує гомосексуалізм в Церкву, але називає все піднесено: «усунення дискримінації». Ця маніпуляція є злочином проти Бога і насмішкою над Євангелієм та всією християнською Традицією! В єретичному документі було проштовхнуто і «усунення фанатизму»: це означає, що хто не прийме сучасних єресей і синкретизму, які проповідує Католицька Церква, той буде затаврований як релігійний фанатик і покараний. Також документ офіційно запроваджує т.зв. «міжрелігійний діалог», який означає підпорядкування християнства поганським культам, і, таким чином, його фактичну ліквідацію. Далі стверджує єресь, що одна релігія (християнство) не має права домінувати над іншими (поганськими культами). Це гріхи проти Святого Духа, за які падає Божа анатема на Вас і на екс-патріарха Кирила, бо ви обоє відповідаєте за цей єретичний документ і його пропаганду!



Самогубний Всеправославний Собор на Криті

Дата публікації:   2016-07-01
Автор:   ВВП
Яка була мета Собору на Криті і які для цього він використав засоби? Мета полягала в тому, щоб почати процес переведення Православної Церкви на всесвітню псевдорелігію Нью Ейдж. Собор мав чітке завдання: Церква вже не сміє бути перешкодою для антихристівської глобалізації, яка має на меті сатанізацію світу. Собор виконав завдання і тепер єретичні ієрархи та теологи вже мають на що посилатися – на найвищий авторитет т.зв. цілої Православної Церкви. Парадокс полягає в тому, що про ліквідацію християнства подбали не атеїсти чи сатаністи, але власні церковні ієрархи, які для цього зловжили авторитетом Церкви, щоб, як Юда, опосередкувати смерть Христа, а тепер – Церкви.



«Милосердя» папи несе відповідальність за найжорстокішу тиранію людства

Дата публікації:   2016-06-30
Автор:   ВВП
Псевдопапа Франциск з нагоди візиту до Вірменії в неділю 26.06.2016 року сказав: «Римо-Католицька Церква повинна вибачитися перед гомосексуалістами за те, як до них відносилась».Відповідь: Римо-Католицька Церква передусім мала б перепросити Бога і каятися за те, що не називала гріх гріхом, що проповідує єресі, які заперечують суть Церкви, і синкретизм, який замість пошани до правдивого Бога проповідує пошану до поганських релігій та їх демонів (Nostra Aetate, 1965).



Великий Всеправославний Cобор на Криті – великий обман

Дата публікації:   2016-06-26
Автор:   ВВП
Документ Всеправославного Собору має на меті дві основні речі: просунути в Церкву через міжрелігійний діалог поганство і гендер-ідеологію та оправдати це усуненням дискримінації. По суті, цим він руйнує самі основи правовірної віри і моральних цінностей, а при цьому використовує християнську термінологію і богохульно маніпулює Божим словом. Мета Всеправославного Собору – приготувати шлях антихристу. Ті єпископи та інші члени Всеправославного Собору, які взяли в ньому участь, перебувають під Божим прокляттям – анатемою, а якщо не будуть каятися, будуть навіки засуджені.



Єдність патріарха Кирила з вовчим Всеправославним Собором на Криті

Дата публікації:   2016-06-26
Автор:   ВВП
Просовуванням міжрелігійного діалогу і т.зв. усуненням статевої дискримінації і т.д. Кирило просовує сатанізм Нового Світового Порядку і ліквідує Святе Православ'я. У той же час він лицемірно підкреслює, що кожен повинен усвідомити свою відповідальність за долю Святого Православ'я. Якщо православний віруючий серйозно прийме пораду Кирила і усвідомить свою відповідальність, першим кроком мусить бути відділення від відступника Кирила, який виступив проти Христа, вигнав Божого Духа і прийняв духа Нью Ейдж, духа антихриста. Залишатися в єдності з Кирилом – це трагедія для Святого Православ'я.