Ми повинні навчитися боротися

Дата публікації:   2015-05-19
Автор:   ВВП

 

Ми повинні навчитися боротися

 

У духовній боротьбі ми повинні навчитися боротися. Немає сенсу відкриватися нахабним і безхарактерним людям. Тут здійснюється: «Не кидайте перел свиням». Ми повинні мати пророчого духа, щоб правильно розрізняти. Духовна боротьба – це не фраєрство, а серйозна праця. Але чого нам боятися? Ні хвороби, ні смерті, ні страждань боятися не потрібно. Бог постійно з нами, і якщо можемо страждати за Христа, будемо мати славу в небі. Йдеться про те, щоб спасти свою душу, а також душі ближніх – а це суть місії. Зі зміями, з вовками і з фарисеями ми повинні навчитися боротися так, як це робив Ісус. Вони йому казали, що Він несамовитий, що має біса... Також коли цар Ахав напав на пророка Іллю словами: «Ти той, хто тривожиш Ізраїля», Ілля йому відразу відповів: «Не я, але ти!» Також коли і на вас кидатимуть брехню, треба просто усміхнутися і сказати: «Дуже гарно ти це сказав, але саме те, що ти тепер сказав, стосується не мене, а тебе, це ти влучно виразив». Не дати себе захопити зненацька. Якщо проти вас хтось нахабно виступить, то подумки питатися: «Господи, але що Ти хочеш сказати цією ситуацією?» Потім в дусі молитися і Бог покаже вам, що має на думці.

Наша боротьба не є проти тіла і крові, але проти демонів, які втілились в людей, змінюють мислення і діють, як отрута. Ісус сказав: «Змініть мислення!» – це є покаяння. Сучасне мислення людей є безсовісним – егоїзм, збочення, ненормальність, а при цьому повні уста любові – але встромлять вам ніж у спину. А найгірші в цьому церковні фарисеї. За 30 срібняків продадуть Христа і свою власну душу.

 

Завантажити: Ми повинні навчитися боротися