Кого я маю любити найбільше?

Дата публікації:   2016-07-23
Автор:   ВВП

 

Кого я маю любити найбільше?

 

Бог здобув мені небо – приготував його для мене. Заради мене Він став людиною, принизився аж до смерті, пролив за мене Свою Кров і відкупив мене. Кого маю любити більше? Він дав мені існування через моїх батьків, але Він є моїм Отцем. Він любить мене більше, ніж я сам себе, більше, ніж будь-хто інший. В Першій заповіді Він говорить мені, що я маю любити Його всім серцем, всією душею і всією силою. Коли я востаннє любив Бога всім своїм серцем, всією душею і всією силою? Треба хоча б одну хвилину на день по-справжньому любити Бога. Щодня ми 7 разів повторюємо на молитовних зупинках: «Ісусе, Боже мій, люблю тебе всім серцем, всією душею і всією силою. Тепер втрачаю свою душу ради тебе та Євангелії». Ми повинні насправді це усвідомити, принаймні на одну хвилину. «Ти говориш це серйозно?» «Так, Господи, хоча б цю хвилину. Знаю, що можливо через 5 хвилин Тебе зраджу... Маю досвід, що обіцяю щось, але не виконую, однак я думав щиро, не хотів Тебе зрадити. В цей момент я готовий навіть померти, але прийде інша ситуація і я реагуватиму так само, як Петро. Ця система зради є в мені, але я хочу з цим боротися! Хоча б тепер, в цю хвилину, люблю Тебе, Господи, всім серцем – ставлю тебе на перше місце в своєму житті. Залишаю всі свої проблеми, турботи, все, за що несу відповідальність... Все даю Тобі». Так на молитві хоча б на одну хвилину повністю спробуй усвідомити єдність з Богом, що Він тебе бачить, знає і любить. Цілковито віддайся Богу, дай Йому конкретні болі і страхи, які на тебе налягають – що буде завтра, яке нещастя може прийти... Дай Йому все, і скажи: «Довіряю Тобі, Ісусе!». Або «Люблю Тебе, Господи!».

 

Завантажити:  Кого я маю любити найбільше?