Єдиний, хто визволить нас з рабства гріха і темряви, – це Ісус Христос

Дата публікації:   2016-10-15
Автор:   ВВП

 

Єдиний, хто визволить нас з рабства гріха і темряви, –

це Ісус Христос


Людина дивується, як дух брехні водить нас за ніс. Але чому дивуватися? У світі підло діє дух світу, а в нас є «стара людина», тобто інфекція гріха, яка прагне брехні. Диявол, який панує над обома (над злом в світі і злом в нас), тримає нас, як медіумів, в рабстві гріха і темряви. Єдиний, хто може спасти нас, – це Ісус Христос. Ніякі психології чи філософії не визволять нас з цієї системи брехні і смерті. Якщо будемо слухати сучасні психології і теології, то коли будемо помирати, підемо прямою дорогою до пекла. Ми мусимо чинити покаяння і вірити Євангелію. Ми повинні прийняти Боже слово спасіння і Самого Спасителя, а не якісь замінники, які нам подає брехун і вбивця зі своєю армією і які «стара людина» (отрута в нас) радо приймає. Тому потрібно виступити проти центру зла в нас, проти зрадника в нас, що зраджує Христа, проти «старої людини», яка є приятелем диявола і творить з ним єдність, укладаючи мирний договір. Ми повинні радикально виступити проти диявола і духа зради, який є в нас. Тому мусимо зректися себе, розіп'ясти «стару людину», тобто втратити своє порушене «я», щоб наш дух був дійсно чистим та вільним і міг з'єднатися з Духом Христа, щоб Він міг в нас жити. Не можемо служити двом панам. Не можемо служити дияволу, його системі, а водночас Христу і Божому Царству.


Завантажити: Єдиний, хто визволить нас з рабства гріха і темряви, – це Ісус Христос