Яка дорогоцінна Кров Ісуса Христа, що позбавляє нас всіх наших гріхів!

Дата публікації:   2016-11-25
Автор:   ВВП

 

Яка дорогоцінна Кров Ісуса Христа,

що позбавляє нас всіх наших гріхів!

 

В Ісусі маємо відкуплення через Його святу Кров – тобто прощення гріхів. Кожен гріх повинен бути покараний: або на самому грішнику, або на його заступнику. Жодна людина, навіть якщо б її гріх був найменшим, не уникне цього суду. Або прийму, що цей гріх вже був покараний на Ісусовому хресті, або він буде покараний в огненному озері, як про це говорить Боже слово. Отож, яка дорогоцінна Кров Ісуса Христа, яка позбавляє нас всіх наших гріхів! Під час Божественної Літургії ми чуємо слово: «Це кров Моя, що за вас проливається на відпущення гріхів». Чи ця правда дійсно проникла в наше щоденне життя? Чи я в своєму житті рахуюся з силою цієї крові? Ми дійсно мали б вправлятися в тому, як практикувати це Боже слово – подібно, як Ісус Навин, який день і ніч роздумував над Божим словом, вивчав його, молився над ним, просив світла Божого Духа. Це було перше, а друге – він жив цим словом, мав з ним особистий досвід, і тільки потім навчав Божий люд цього слова. А ми часто робимо навпаки: Боже слово чуємо, і одразу ж ним повчаємо других, але самі не молимося і згідно цього слова не живемо. Отож і ми повинні звіщати радісну звістку про Боже прощення, про силу Христової крові, але це мусить виходити з нашого спілкування з Богом на молитві. Ми повинні щодня це робити, а коли протягом дня нам не виходить, то принаймні ввечері, перед сном. Це справа однієї хвилини: стати до Божого світла, дозволити, щоб це світло нас проникнуло, а потім дійсно зосередити погляд віри на Ісусів хрест і усвідомити силу Його крові.


Завантажити: Яка дорогоцінна Кров Ісуса Христа, що позбавляє нас всіх наших гріхів!