Лише покора може зірвати маску та викрити відвічного брехуна і вбивцю

Дата публікації:   2017-05-29
Автор:   ВВП

 

Лише покора може зірвати маску та викрити

відвічного брехуна і вбивцю

 

Якщо подивитися на історію філософії, хочеться плакати: як нахабно ті всі т.зв. філософи отруювали європейське мислення. Всі вони мають спільний знаменник – ненависть до єдиного та істинного Бога, а головне – ненависть до Ісуса Христа і Його Церкви, яку намагаються зовнішньо і внутрішньо знищити. Чи то Шопенгауер, чи Ніцше, чи Маркс, чи Конт, чи інші. Всі вони знову запроваджують поганську мораль, таку як гедонізм чи епікурейство, що по суті є притупленням навіть природної совісті, коли людина свідомо робить зло і кривдить інших в гонитві за насолодами. Ця «релігія» пхається і до нас з сучасною хвилею, яка приходить зі Заходу. Ставимо основне питання: Чому це все виникло, а головне – чому це поширилося і охопило т.зв. християнську Європу? Тому що охолола любов багатьох до Бога і було мало тих, які жили цілковито для Ісуса і з Ісусом. Не жили з віри, Ісус був покинутий і тільки філософствувалося. Але ж це мислення є і в підсвідомості християн. І вони відвідували середні і вищі школи, де протягом багатьох століть ці отрути непомітно впускали до мислення, так що і наше мислення є цим отруєне. Як мало ми живемо з Божого слова! Як мало наслідуємо Христа! Стараймося зрозуміти основне Ісусове слово: метанойте – змініть мислення. Люди приймають ці засади світу під впливом суспільної думки. На жаль, сьогодні ними живуть і християни, бо на християнських правдах не нагошується і вони стали для християн розпливчатими, незрозумілими та неясними вимогами, які майже ніхто не вважає необхідними для життя. Ісус сказав не тільки «метанойте», але і: «Вірте в Євангеліє!». А в що сьогодні вірять християни? Євангелію вже не вірять. Тому так потрібно чинити правдиве покаяння! Однак покаяння і віра в Євангеліє – це не паперова справа, не теорії і мрії – але ним треба жити щодня аж до смерті. Тут насправді йдеться про вічність і треба розрізняти конкретні думки, і ті, які здаються добрими, та усвідомлювати, який дух за ними приховується, та слідкувати, які плоди вони приносять і куди ведуть. Диявол масово діє через своїх пророків, т.зв. філософів, і досі впливає через світ та його засади, тероризує, висміює і паразитує на людській гордості. Тому тільки покора зірве з нього маску і викриє цього відвічного брехуна та вбивцю.

 

Завантажити: Лише покора може зірвати маску та викрити відвічного брехуна і вбивцю