Франциск проти Вігано /Щоб убити правду про злочини в Церкві Франциск зловживає навіть молитвою/

Дата публікації:   2018-10-05
Автор:   ВВП

 

Франциск проти Вігано

Щоб убити правду про злочини в Церкві Франциск зловживає навіть молитвою

 

Архиєпископ Вігано вказав на злочини гомосексуального лобі на найвищих посадах в Церкві і закликає до правдивого покаяння. Франциск зловживає папським урядом, а злочинців прикриває і підтримує. Головний обов’язок папи ‒ захищати віру і мораль. Однак Франциск авторитативно нищить віру і мораль. А це злочин проти Бога і Церкви. Згідно Гал. 1, 8-9 він накликав на себе екскомуніку, виключення з Церкви. Уряд він займає незаконно. Це підтверджує і папська булла Павла IV «Cum Ex Apostolatus Officio». Відставка Франциска є абсолютно необхідна, інакше процес обнови в Церкві не настане!

 

29.09.2018 року Франциск закликав віруючих по всьому світі, щоб в місяці жовтні молилися за єдність Церкви проти диявола, який розділяє християнське суспільство.

Хто, згідно Франциска, є цим дияволом? Архиєпископ Вігано і ті, які вимагають покарання винуватців та очищення Церкви, чи він і гомосексуальне лобі в Церкві? Відповідь є однозначною.

 

В чому полягає єдність Церкви? В єдності зі злочинами, єресями та аморальностями? Ні! Єдність Церкви ‒ Містичного Тіла Христового ‒ це єдність з головою, тобто з Христом. Ця єдність передбачає правовірне вчення без єресей та дотримання Ісусових заповідей. Ісус сказав: «Той Мене любить, хто зберігає Мої заповіді» (Ів. 14). Дотримання Ісусових заповідей ‒ це життєва програма, основою якої є правдиве покаяння. Франциск промовляє побожні фрази про покаяння і молитву, а при тому перекручує Євангеліє, скасовує Божі заповіді і моральні норми та схвалює моральні збочення, навіть жестом цілування ніг збоченцям...

 

Отож, хто розділяє християнську спільноту? Архиєп. Вігано, який змагається за правдиве очищення Церкви згідно Євангелія та апостольського вчення, чи Франциск і гомосексуальне лобі в церкві? Якщо єдність утримується ціною прикривання моральних злочинів і ціною бунту проти Бога та Його заповідей, то така єдність ‒ це дорога диявола! Треба від неї радикально відділитися і просити святого архангела Михаїла і Пресвяту Богородицю про захист від цього підступу диявола, який вигадав собі Франциск для знищення Церкви і обману віруючих. Архиєп. Вігано проламав лицемірне мислення, яке прикривало в Церкві навіть найбільші злочини, і таким чином злочини Франциска вийшли на світло. Тепер Франциск потребує одного ‒ змінити суспільну думку в Церкві і повернути її у старе русло. Тому він постійно мантрує про диявола, яким непрямо називає архиєп. Вігано. За свідченням Вігано є дух правди. Через грубе очорнювання і ототожнення духа правди з дияволом Франциск грішить проти Святого Духа!

 

Франциск, який насміхається з молитви на вервиці, кидаючи її в повітря і вішаючи її на вухо, наче сережки, раптом виступає як традиціоналіст, що закликає до молитви. Він навіть закликає до екзорцистської молитви до св. архангела Михаїла, яка після Собору вже була відкинена. Так він зловживає менталітетом християн, щоб через заклик до молитви замаскувати злочини, які має на сумлінні.

 

Цитата архиєп. Вігано: «Вирішити розкрити ці факти… я наважився після… нових і нових інформацій про жахливі події, в результаті яких були знищенні життя тисяч невинних жертв, а також покликання і життя молодих священиків і монахів… Те, що я наважився розкрити, стосувалося самого наступника Петра, однак я вирішив промовити, щоб захистити Церкву... Папа дізнався від мене, на скільки збоченим і диявольським був (кард.) МакКаррік у своїх намірах і діях. І замість того, щоб прийняти запобіжні заходи, … папа зробив МакКарріка одним зі своїх головних довірених осіб в управлінні Церквою в США…».

Це короткий витяг зі свідчення архиєп. Вігано. Як на це реагує Франциск? «Людоньки, диявол! Він розділяє Церкву! Моліться до святого архангела Михаїла, щоб захищав нас в боротьбі проти Бога і Божих заповідей, щоб гомосексуальна мафія не була відділена від християнського суспільства і щоб хтось не почав чинити правдиве покаяння!». Таким є це особливе «намірення святішого отця» на місяць жовтень!

 

Бог допустив, щоб Франциск окупував уряд, аби католики отримали шок, опам’яталися і перейшли з широкої дороги аджорнаменто на вузьку дорогу правдивого покаяння, яка веде до вічного життя. (див. Мт. 7,14). Але якщо Франциск піде у відставку, то це не вихід, щоб його замінив такий прелат як МакКаррік, Шенборн чи Маркс...

 

Мати Божа наступає дияволу на голову і є переможницею єресей. Нехай вона випросить для Церкви правдиву обнову, починаючи відставкою Франциска і очищенням церковних посад від негідних прелатів! Чому? «Це апостоли неправдиві, робітники лукаві, що вдають апостолів Христових. Воно й не диво: сам бо сатана вдає з себе ангела світла… І його слуги вдають із себе слуг праведності. Кінець їхній буде за ділами їхніми» (2 Кор. 11,13-15).

 

+ Ілля
Патріарх Візантійського Вселенського Патріархату

 

+ Методій ЧСВВр       + Тимотей, ЧСВВр
єпископи-секретарі

 

2.10.2018

 

Завантажити: Франциск проти Вігано /Щоб убити правду про злочини в Церкві Франциск зловживає навіть молитвою/ (2.10.2018)