Українська > Актуальне

Духовна мобілізація за Трампа. 5 частина

Дата публікації:   2017-03-27
Автор:   ВВП
В духовній мобілізації найважливішою є єдність з Христом. Кров Христа очищає нас від гріха. Однак, в нас залишається первородний гріх, родовище зла, яке інфікує і паралізує душу.  В молитві хоча б на 1 хвилину усвідом правду: «Я розп'ятий з Христом, живу вже не я, а живе Христос у мені» (Гал 2,20). Коли вірою стоїш  в цій правді, «стара людина» – корінь зла в тобі, – розп’ята з Христом. Усвідом собі це, а одночасно і останню хвилину свого життя!



Кард. Нич – зрадник – відкриває Польщу ісламізації (+ відео)

Дата публікації:   2017-03-26
Автор:   ВВП
Шановні єпископи Польщі! Шановні політичні представники! 5 березня 2017 р. кардинал Нич «пастирським посланням» закликав польський народ і польську владу, щоб негайно прийняли мусульманських мігрантів на свою територію. Ничу не досить, що Польща надає доброчинну допомогу постраждалим від війни там, де вони знаходяться. Він закликає до відкритості, фактично до пролому бар'єру, який досі захищав Польщу від запланованої ісламізації. Закликаємо польських єпископів, священиків, віруючих і польську владу, щоб ні в якому разі не керувалися самогубною ініціативою кардинала Нича.



Стоп звірському механізму викрадання і тиранії дітей в Чехії /відкритий лист президенту і уряду Чехії/

Дата публікації:   2017-03-26
Автор:   ВВП
Що конкретно вимагає ситуація в Чехії? 1) Слід позбавити уряду прем'єр-міністра Соботку і тих, які разом з ним проголосували за ратифікацію самогубної Стамбульської угоди. 2) Пропонуємо президенту замислитись, чи не було б доцільно розпустити нинішній уряд прем'єр-міністра Соботки і тимчасово замінити його справжніми професіоналами і патріотами. Вони мали б завдання навести порядок і провести радикальну реформу законодавства для справжнього добра чеських громадян і їхніх нащадків. 3) Необхідно якомога швидше: а) скасувати закон про соціально-правовий захист дітей, який приховано впроваджує злочинну ювенальну систему; б) скасувати ратифікацію Стамбульської угоди, яка запроваджує наддержавні механізми для викрадання дітей разом з т.зв. GREVIO; 4) негайно усунути з посади міністра Марксову і разом з суддею Адлеровою та психологом Ландовою поставити їх перед судом. Ці особи мають на сумлінні втілення злочинної системи, яка призводить до масової тиранії дітей. Тут йдеться про злочини проти людськості, які не мають строку давності!



Роздуми над Словом Життя 2 Кор. 5,14-15

Дата публікації:   2017-03-25
Автор:   ВВП
У час Великого посту ми будемо повторювати це слово з 14-15 вірша: «Бо любов до Христа спонукає в нас цю думку: Коли один умер за всіх, то всі вмерли». Тут говориться про Таїнство Христової смерті, пов’язаної з нашим хрещенням і з нашою вірою в це Таїнство. Поки що ми фізично живемо. Коли Ісус, Єдинородний Син Божий, з любові до нас став людиною і помер за нас, то і ми в Його смерті померли для зла і гріха. Але бачимо, що гріх і далі діє в нашому житті. Однак забуваємо, що він не діє в Христовій смерті, є переможений. Якщо в конкретний момент через віру і відданість з'єднаюся з Христом і Його смертю, сила гріха не діє, є мертвою.



Господи, зроби в нас якісну зміну

Дата публікації:   2017-03-25
Автор:   ВВП
Господи, зроби в нас революцію, якісну зміну, щоб коли прийде спокуса до гріха, ми зуміли сказати: «Ні, я боюся! Бог все бачить». «Нема нічого прихованого, що не стане явним» – каже Боже слово. Якби ж то це слово почало в нас діяти! Але людина собі його навіть не згадає. Коли повинна робити добро, приходять депресії і її треба пхати з усіх сил. Можна перерахувати і позитивні аргументи, вказати, що нічого не втратить, а навпаки – багато здобуде, але людина все одно не рушить з місця.



Папа-емерит – 90 років – приклад покаяння

Дата публікації:   2017-03-22
Автор:   ВВП
Ваша Еміненціє! В неділю,16 квітня, коли Церква святкуватиме Христове Воскресіння, ми будемо згадувати і Ваш 90-літній ювілей. Бажаємо Вам не тільки здоров'я, але перш за все ласку духовного воскресіння для Вас, і через Вас – для всієї Церкви! Духовне воскресіння залежить від однієї умови, яка називається покаяння. Станьте прикладом покаяння для паралізованої Церкви! Тому просимо Бога, щоб дав Вам ласку в цей час посту зробити для спасінні своєї душі і для добра паралізованої Церкви ці два необхідні кроки покаяння: 1) Назвати єресі ІІ Ватиканського собору справжнім і повним ім'ям. 2) Вид ати публічне проголошення про недійсність беатифікації Івана Павла II.



Варфоломій І карає захисників православ’я

Дата публікації:   2017-03-21
Автор:   ВВП
Один з найвідоміших богословів Греції, почесний професор богословського факультету університету в Салоніках, протоієрей Теодор Зісіс відмовився прийняти висновки Критського Сейму і припинив євхаристійне спілкування з Елладською Православною Церквою. Це героїчний вчинок. Нехай він стане прецедентом для всіх православних монахів, єпископів і священиків Греції. Цим жестом отець Теодор себе і тих, які перебувають з ним в єдності, відділив від прокляття, яке лежить на Варфоломію і Анфимі, від яких вже відступила Божа благодать. 



Заклик до покаяння для Європи /Представникам держав-членів ЄС/ (+ відео)

Дата публікації:   2017-03-20
Автор:   ВВП
Новий голова європейського парламенту повідомив, що невдовзі до Європи прибуде 20 млн. мігрантів з Африки. Міграційну хвилю складають передусім молоді мусульмани віком 18-35 років. Якщо ж кожний приведе з собою дружину, то це буде наступних 20 мільйонів. Якщо ця сім´я буде мати, наприклад, лише троє дітей (хоча мусульманські сім’ї мають приблизно вісім дітей), то за короткий час в Європі буде 100 млн. арабів і африканців. Згідно з їхньою релігією, їх програма – джихад! Кожний мусульманин є воїном ісламу. Їм йдеться про підкорення Європи закону шаріату. Сюди їх привозять з ясною метою. Добре фінансове забезпечення, їхній одяг, а також конкретні вказівки, як поступати, свідчать про високий рівень їхньої організованості. З людського погляду виходу вже нема. Усе мають в руках ті, які хочуть дочасного і вічного пекла. Однак у Бога нема нічого неможливого! Якщо Церква в окремих народах почне чинити правдиве покаяння і знайдуться герої, які за Христа і за народ будуть охочі добровільно пожертвувати навіть життям, то Бог може спасти християнство в Європі!



Лист представникам держав-членів Європейського Союзу

Дата публікації:   2017-03-20
Автор:   ВВП
Шановні представники держав-членів ЄС! Папа Франциск запросив вас до Ватикану на 24 березня 2017 року. Це переддень самміту ЄС, на якому має бути встановлений новий напрямок політики Європейського Союзу після «Брексіту» і після обрання в США президента Трампа. В даний час кардинали Католицької Церкви вимагають його відставки і таким чином представляють вимогу більшості католиків. Згідно Божих законів (Гал. 1,8-9), Франциск накликає на християн не благословення, а Боже прокляття. Шановні представники держав-членів ЄС! Усвідомте, що на зустрічі з Франциском 24 березня 2017 р. о 18:00 до вас буде говорити не представник Христа, але представник антихриста. Якщо його послухаєте і почнете керуватись його порадами, то підете не дорогою благословення, а дорогою прокляття, яке зійде на вас і ваші народи!



Ісусе, Ти помер за нас на хресті і дав нам Свого Духа

Дата публікації:   2017-03-19
Автор:   ВВП
Сьогодні доходить до сатанізації, демонізації людини і суспільства. Ці духи маніпулюють людьми, керують ними, немовби посилаючи е-мейли, SMS, чи прямо до них говорять. Люди з ними настільки зв’язані, що навіть не маючи чіпів, стають біо-роботами, ходячими духовними трупами. Господи, що нам робити? Хто може врятувати з цього стану? Власними силами людина не врятує навіть сама себе. Ісусе, але Ти помер за нас на хресті і дав нам Свого Духа. Тільки Божий Дух може зробити зміну.