Українська > Актуальне

Слово Патріарха Іллі на свято Покрови Пресвятої Богородиці

Дата публікації:   2017-10-14
Автор:   ВВП
Хай всім нам Пресвята Богородиця випросить ласку, щоб ми стали на її дорогу послуху,  на якій будемо вчитися, як реалізувати Боже слово. Віддаємо Її самих себе, всю нашу Церкву і народ, щоб Вона оберігала нас своїм  покровом, щоб ми були вірними Ісусу і ніколи Його не зрадили. Не досить тільки прийняти Ісуса, але треба за Ним іти. Він є Дорога, Правда і Життя. Силу ми повинні черпати в молитві, в ній ми повинні з усім звертатися до Ісуса і жертвувати Йому щоденні, і невеликі терпіння, які приходять щодня. Життя таке коротке! Ми повинні відділятися від марнот світу, які діють на нас через думки. Як потрібно людей, які будуть боротися, які повністю віддадуться Ісусові – людей, які будуть утримувати вогонь чистої любові до Нього, і не дозволять погасити його жодним підступом духа брехні, який панує у світі. Ми не хочемо, щоб душі йшли до пекла. Наша місія – прийняти Ісуса, а потім триматися Його і Його слова.



Є Франциск єретиком чи ні?

Дата публікації:   2017-10-13
Автор:   ВВП
Франциск у своїй ексгортації Amoris laetitia де-факто скасував існування загальних моральних норм і замість об'єктивної реальності просовує тільки суб'єктивні погляди, які призводять до скасування Божих законів. До того ж лицемірно називає це милосердям. Чеський єпископ Голуб, на відміну від підписантів «Корекції», замасковує і одночасно просовує єресі Франциска.Основні положення віри – догми, Голуб замінює т.зв. розвитком, а спасительне вчення Церкви ставить під сумнів і ліквідує.



Т. Голуб та єретична Amoris laetitia

Дата публікації:   2017-10-11
Автор:   ВВП
У радіопередачі Т. Голуб (єпископ із ЧР) захищав і пропагував єретичну ексгортацію Amoris laetitia. Окрім інших, проти неї виступили і підписанти «Корекції». Ексгортація де-факто перекреслює об'єктивні Божі закони і запроваджує суб'єктивізм як норму. Це єретичний феномен, якого Церква не знала ще від початку свого заснування.



Святовацлавська маніфестація за народ (відео)

Дата публікації:   2017-10-09
Автор:   ВВП
Святовацлавська маніфестація за народ



Роздуми над Словом Життя Ів. 1,12-13

Дата публікації:   2017-10-07
Автор:   ВВП
Це Боже слово, дане нам через апостола Івана, є для нас великим скарбом. Сказано: коли ми вірою прийняли Ісуса і повірили, що Він помер за наші гріхи, і тим більше, коли віддали своє життя в Його руки, до Божої волі, тоді згідно закону, який проголосив Бог, ми стали Божими дітьми. Ця правда пов'язана також з тим, що ми віримо в Його Ім'я. Вже саме це Ім’я виражає, що Бог, який створив світ і людину, цей Триєдиний Бог, Отець, Син і Святий Дух, є моїм спасінням. А також Писання проголошує, що хто призове Ім’я Господнє, буде спасенний. Запитай себе: Чи я є Божою дитиною? Чи це розумієш, чи ні, чи відчуваєш це, чи ні – якщо ти вірою прийняв Ісуса і віруєш в Його Ім'я, ти є Божою дитиною. Це правда, яку Бог відкрив, а ти віриш Божому свідоцтву.



Слово життя Ів. 1,12-13 (від 08.10 до 22.10.2017)

Дата публікації:   2017-10-07
Автор:   ВВП
Котрі ж прийняли Його – тим дало право дітьми Божими стати, які в Ім’я Його вірують; які не з крові, ані з тілесного бажання, ані з волі людської, лише – від Бога народилися



ХРИСТОВЕ ВОСКРЕСІННЯ / VI частина/ – Воїни і жінки біля гробу ♫ (аудіо)

Дата публікації:   2017-10-06
Автор:   ВВП
ХРИСТОВЕ ВОСКРЕСІННЯ / VI частина/ – Воїни і жінки біля гробу ♫ (аудіо)



7 єресей Франциска /додаток до «Корекції»/

Дата публікації:   2017-10-06
Автор:   ВВП
Ті, які підписали «Корекцію», вказали на 7 єресей Франциска. Франциск зловживає найвищим урядом для самознищення християнства. Про це свідчать і плоди.  Людину, яка цілує ноги морально збоченим і демонами одержимим людям, яка просовує  ісламізацію в кожну парафію, яка ніколи не виступила на захист морально скалічених і викрадених у батьків дітей, яка навіть не заступилася за переслідуваних християн, і яка, навпаки, ще й скреслює природні та Божі закони, таку мусять віруючі примусити відійти з уряду! Всі кардинали та єпископи, які мали з ним єдність, повинні публічно покаятися або також відійти з уряду.



Яка кар'єра?!

Дата публікації:   2017-10-04
Автор:   ВВП
Диявол – добрий психолог. Зачепить людину за кар'єру чи страх, і тоді вже нею маніпулює. Але хочеш здобути кар'єру, яка не минеться? Матимеш її в небі. Там ніхто її в тебе не забере. Чому не прагнеш цієї справжньої кар’єри? Мета життя – не накопичення майна чи досягнення кар’єри. І навіть якби ми мали найбільшу кар’єру, це все марнота. Не дбаймо про свою марну кар’єру. Ні в гріху, ні в кар’єрі, ні в грошах щастя нема. Цим справжнім щастям і миром в душі є сам Ісус.



В житті ми відповідаємо за себе і за інших

Дата публікації:   2017-10-01
Автор:   ВВП
Помирати ми будемо тільки раз, а потім вже не повернемося назад. Нічого ми на цей світ не принесли і нічого не заберемо з собою. Який сенс нашого життя? Наш обов'язок – спасти свою душу, а також ми відповідаємо за спасіння своїх ближніх. Ісус сказав: «З тих, яких Ти дав мені, Я не погубив ні одного» (Ів. 18,9). Бог довіряє нам людей, над душами яких ми повинні чувати. Не втратимо їх тільки тоді, коли самі будемо шукати насамперед Божого Царствa та його правди.